Brede Havekiosk drives af Rikke Lentz, som er passioneret økologisk blomsterdyrker udover at være social entreprenør. Snitblomsterne dyrkes på Mangholm Økologiske Landbrug ved Hillerød, hvor der også er besøgshave hver weekend i sommerhalvåret.

Økologiske lupiner, foto: Brede Havekiosk

Brede Havekiosk begyndte som en vejbod i 2016 på en stille rækkehus vej i Brede ved Virum. Det hele startede med små fine blomsterbuketter dyrket i egen have, hvilket naboerne tog rigtigt godt imod. Engang imellem blev der også solgt overskud fra drivhuset og haven, i form af tomater, druer, nødder og kål. Alt sammen udstillet og solgt fra en simpel vejbod i Åbrinken 239, 2830 Brede.

Blomster i Brede
I de fleste weekender i sommersæsonen 2018 sælger Brede Havekiosk fortsat blomster ved vejen i Brede, dog udstillet i meget begrænsede partier – men det er altid en mulighed at bestille dine blomsterbuketter på forhånd eller bestille et ugentligt blomsterabonnement, med levering til Brede Havekiosk fredag.

Blomsterne er dyrket 100 % økologisk uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Ved købet støtter du lokalt producerede danske økologiske blomster, og du er på den måde med til at værne om vores elskede natur.

“I min stil som florist er der er ingen stramt bundne buketter, men i stedet organiske, lidt vilde og kunstneriske klynger af sæsonens smukkeste blomster”, siger Rikke Lentz. “Alle er plukket samme dag, som de ender i vasen hjemme hos dig, så friskheden og kvaliteten er i top. Jeg binder buketterne løst, så du selv kan tilrette eller omarrangere, hvis du har lyst”.

Blomsterabonnementer
Du kan vælge imellem to typer abonnementer:
Ugens buket: Her kan du se frem til en ny smuk buket hver uge.
To om måneden: Her får du to smukke buketter hver måned.
Alle buketter bindes og sættes til afhentning i Brede Havekiosk med dit navn på.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Brede Havekiosk
Åbrinken 239
2830 Virum
27 14 65 66