Holte Vinlager Virum
Virum Torv 9
2830 Virum
Tlf. 45 85 08 66

Holte Vinlager Virum på Facebook

Holte Vinlager – for de gode oplevelser!
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og en af de gode oplevelser er at besøge Holte Vinlager i Virum. Den hyggelige butik bestyres af Mikael Ostermann, som i mange år har arbejdet inden for vinbranchen i både Danmark og udlandet. Mikael og de ansatte byder velkommen i butikken til en god snak om vin, og de er altid klar med kvalitetsvarer og matchende service.

Spændende sortiment
Sortimentet i butikken spænder vidt; udover kvalitetsvin til både hverdag og fest, finder du både cigarer og et stort udvalg af spiritus og spændende specialiteter såsom specialbrændt kaffe og frisklavede flødeboller. Der er også altid et stort udvalg af fine vingaver, og du kan endda leje et fadølsanlæg. Så uanset om du skal bruge en gave, en god hverdagsvin eller drikkevarer til en stor fest, går du ikke forgæves.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt udover det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.


sølvpartner