Brede Havekiosk
Åbrinken 239
2830 Virum
27 14 65 66

Vilde buketter fra vejboden
Brede Havekiosk drives af Rikke Lentz, som er passioneret økologisk blomsterdyrker udover at være social entreprenør. Snitblomsterne dyrkes på Mangholm Økologiske Landbrug ved Hillerød, hvor der også er besøgshave hver weekend i sommerhalvåret.

Brede Havekiosk begyndte som en vejbod i 2016 på en stille rækkehus vej i Brede ved Virum. Det hele startede med små fine blomsterbuketter dyrket i egen have, hvilket naboerne tog rigtigt godt imod. Engang imellem blev der også solgt overskud fra drivhuset og haven, i form af tomater, druer, nødder og kål. Alt sammen udstillet og solgt fra en simpel vejbod i Åbrinken 239, 2830 Brede.

Blomster i Brede
I de fleste weekender i sommersæsonen 2018 sælger Brede Havekiosk fortsat blomster ved vejen i Brede, dog udstillet i meget begrænsede partier – men det er altid en mulighed at bestille dine blomsterbuketter på forhånd eller bestille et ugentligt blomsterabonnement, med levering til Brede Havekiosk fredag.

Blomsterne er dyrket 100 % økologisk uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Ved købet støtter du lokalt producerede danske økologiske blomster, og du er på den måde med til at værne om vores elskede natur.

“I min stil som florist er der er ingen stramt bundne buketter, men i stedet organiske, lidt vilde og kunstneriske klynger af sæsonens smukkeste blomster”, siger Rikke Lentz. “Alle er plukket samme dag, som de ender i vasen hjemme hos dig, så friskheden og kvaliteten er i top. Jeg binder buketterne løst, så du selv kan tilrette eller omarrangere, hvis du har lyst”.

Blomsterabonnementer
Du kan vælge imellem to typer abonnementer:
Ugens buket: Her kan du se frem til en ny smuk buket hver uge.
To om måneden: Her får du to smukke buketter hver måned.
Alle buketter bindes og sættes til afhentning i Brede Havekiosk med dit navn på.

“Jeg gør mig umage fra frø til blomst, og håber du har lyst til at prøve et blomsterabonnement fra Brede Havekiosk”, siger Rikke.

Til festen, hvor du gerne selv vil pynte
Her kan du bestille en spand med friske blomster.

Brede Havekiosk er altid klar på at levere skønne økologiske snit blomster i blomstersæsonen, til alle slags særlige lejligheder – din fest eller dit bryllup, og tager altid gerne imod bestillinger.

Hvis du er interesseret i at vide mere, også omkring muligheden for at købe større partier blomster – se yderligere på: Bucketsinbloom.com

Følg Brede Havekiosk på Facebook og Instagram, så du ikke går forgæves.


sølvpartner