Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 11.09.2023- 19.09.2023

Færdselsuheld på cykelstien, Lyngby-Taarbæk

En 26-årig mand fra København cyklede kl. 07.53 på en dobbeltrettet cykelsti på Lundtoftegårdsvej i Kgs. Lyngby, hvor han forsøgte at overhale den forankørende cyklist. Under overhalingen ramte han en 63-årig mand fra Rungsted Kyst, der cyklede i modsatte side af cykelstien. Politi og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade, men den ene part blev bragt til tjek på nærmeste hospital.

Harmonikasammenstød, Frederikssund

En 51-årig kvindelig bilist fra Virum bremsede kl. 08.22 og holdt stille for at komme udenom et træ, som var faldet ud over kørebanen på Hørup Skovvej i Frederikssund. En 71-årig mand fra Charlottenlund bremsede også, og blev påkørt bagfra af en 41-årig kvindelig bilist fra Værløse, hvorefter den 71-årige bilist skubbedes op i den 51-årige bilist. Patrulje og Vejhjælp til stedet for at fjerne træet og en af bilerne.

Kobberkabel stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem fredag eftermiddag og mandag eftermiddag klokken 13 er der stjålet to tromler med kobberkabel fra et lager på Nordvej. Tyven har brudt en nøgleboks op og har herefter låst sig ind på lageret.

Kvalificeret vold, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 19.00 om, at der var opstået en uoverensstemmelse mellem en 60-årig mand fra Gl. Holte og en anden person ved spillemaskinerne i kiosken i Lundtofteparken i Kgs. Lyngby. Den 60-årige og personen havde slået til hinanden, og den 60-årige forlod efterfølgende stedet. Personen kom udenfor efter den 60-årige, der troede at de skulle snakke om det, hvorefter personen pludselig slog den 60-årige i panden med en flaske og løb fra stedet. Beredskabspatrulje til stedet. En ambulance bragte den 60-årige til tjek på nærmeste hospital.

Stjal make-up, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung kvinde fra Søborg blev mandag klokken 18.13 taget for butikstyveri i Magasin, hvor hun havde stjålet make-up. Den unge kvinde blev sigtet for butikstyveri, og hendes forældre og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Foto: ABW