Hair By Chelle 
Sorgenfrigårdsvej 78
2800 Kongens Lyngby
20 63 32 54

Følg Hair By Chelle på Facebook 

Følg Hair By Chelle på Instagram

I frisørsalonen Hair By Chelle, beliggende på Sorgensfrigårdsvej i Kongens Lyngby, møde du Michelle, som til hverdag leder og arbejder i salonen. Michelle har 11 års erfaring inden for branchen, og hun har stort fokus på, at du som kunde altid er i centrum og altid forlader salonen med præcis det resultat, du ønskede. Det skal være slut med at fortryde en klipning, allerede inden du er kommet hjem.

Hår service til alle
Hair By Chelle servicerer både mænd med herreklip og skæg samt kvinder med alt fra bundfarve til toning af langt år. Desuden serviceres børn i alderen 0-6 år og 7-12 år.

Priserne på de forskellige ydelser kan du finde på hjemmesiden www.hairbychelle.com. Her kan du også nemt bestille tid eller læse endnu mere om salonen og dens tilbud.

Kvaliteten i fokus
Hos Hair By Chelle er kvaliteten i fokus. Michelle siger selv, at hun brænder for at være frisør, og at hun derfor selvfølgelig kun bruger kvalitetsbevidste produkter på sine kunder. Blandt andet tager hun jævnligt på kurser for at holde sig fagligt opdateret, ved at lære og øve de allernyeste teknikker både indenfor farve og klip af hår.

Herudover har Hair By Chelle et samarbejde med I.C.O.N. – et hårproduktsmærke, som både er økologisk, vegansk, ammoniakfri, parabenfri, sulfatfri og ikke testet på dyr.

De sociale medier
Hair By Chelle er selvfølgelig også til at finde på de sociale medier. Både på Facebook (Hair By Chelle) og Instagram (@hair.bychelle). På Facebook kan du følge med i salonens hverdag og se alle de nye og spændende produkter og behandlinger, der tilbydes. Imens kan du på Instagram bl.a. se kunder og det skønne hår, de forlader salonen med.

Salonens sociale medier giver dig, både som nuværende eller fremtidig kunde, et klart og indbydende indblik i salonen.

Kundernes anbefalinger
Kunderne giver Hair By Chelle de varmeste anbefalinger med ord som “en luksuriøs oplevelse” og “den bedste og skønneste frisør”. 

Kontakt Hair By Chelle

sølvpartner