Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 04.09.2023-12.09.2023

Brand i carport, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 18.13 om en brand i en carport på Danmarksvej i Kgs. Lyngby, hvor det ene hjørne af carporten brændte, og ilden spredte sig op mod taget, hvor det ikke havde nået at få fat, inden det blev slukket af anmelder. Politi og Brand til stedet, hvor Brand fik efterslukket ilden.

Butikstyveri, Lyngby-Taarbæk

En 37-årig udenlandsk mand blev kl. 17.23 sigtet for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby, hvor han havde stjålet parfumer til en værdi af 3.580,00 kr.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med tilkørsel til Helsingørmotorvejen fra Jægersborgvej foretog en 56-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kl. 12.15 et højresving mod nord, hvorved hun påkørte en 32-årig mandlig cyklist, der kørte mod vest på cykelstien på sin cykel. Ingen melding om personskade.

Kobberkabel stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem fredag eftermiddag og mandag eftermiddag klokken 13.00 er der stjålet to tromler med kobberkabel fra et lager på Nordvej. Tyven har brudt en nøgleboks op og har herefter låst sig ind på lageret.

Kvalificeret vold, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 19.00 om, at der var opstået en uoverensstemmelse mellem en 60-årig mand fra Gl. Holte og en anden person ved spillemaskinerne i kiosken i Lundtofteparken i Kgs. Lyngby. Den 60-årige og personen havde slået til hinanden, og den 60-årige forlod efterfølgende stedet. Personen gik udenfor efter den 60-årige, der troede, at de skulle snakke om det, hvorefter personen pludselig slog den 60-årige i panden med en flaske og løb fra stedet. Beredskabspatrulje til stedet. En ambulance bragte den 60-årige til tjek på nærmeste hospital.

Stjal make-up, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung kvinde fra Søborg blev mandag klokken 18.13 taget for butikstyveri i Magasin, hvor hun havde stjålet make-up. Den unge kvinde blev sigtet for butikstyveri, og hendes forældre og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Stjålne forlygter, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 07.10 om stjålne forlygter fra en Porsche på Søndervej i Virum, sket mellem tirsdag den 5.9.23 kl. 23.00 og 6.9.23 kl. 06.00.

Foto: ABW