Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 03.11.2023-14.11.2023

Brand i lejlighed, Kgs. Lyngby

Politi og brandvæsen rykkede søndag eftermiddag omkring klokken 17 ud til en brand i en lejlighed på Lystoftevej. Ingen personer kom til skade ved branden, som formentlig er opstået på grund af et glemt tændt stearinlys. En 27-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

FUH. Ringe mat. skade u./p-skade, Gentofte

Klokken 10.29 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ca. 150 meter før afkørsel 5 Brogårdsvej. Part 1 i en personbil kørte ad Helsingørmotorvejen i sydlig retning ca. 150 m syd for afkørsel 5 Brogårdsvej med ca. 80-85 km./t., da føreren – en 43-årig mand – mistede herredømmet over bilen, hvorfor han lavede en forkert kontramanøvre og drejede rundt om sig selv. Part 1 landede med bagenden i et nethegn mellem Helsingørmotorvejen og Lyngbyvejen. Ingen personskade.

Færdselsuheld, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 15.02 om at en 44-årig mand fra Kgs. Lyngby var blevet klemt af en bus på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby. Manden var steget ud af sin bil, som han havde parkeret på Lyngby Hovedgade, og gik på kørebanen langs venstre side af sin bil. Samtidigt kørte en bus forbi manden, og han blev klemt let imellem sin bil og bussen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Manden blev kørt til tjek på nærmeste hospital.

Tyveri fra bil, Lyngby-Taarbæk

En 47-årig mand fra Tikøb anmeldte kl. 08.22, at han havde haft tyveri i sin bil i parkeringshuset ved Magasin i Kgs. Lyngby torsdag den 26./10. mellem kl. 17.27 og 18.03. Låsen på førersiden af bilen var ødelagt, og der var blandt andet taget to tablets og en bærbar PC.

Foto: ABW