Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 16.10.2023-24.10-2023

Kørte bil uden førerret, Lyngby-Taarbæk

En 30-årig mand fra Vallensbæk blev kl. 18.15 sigtet for at køre bil på Frederiksdalsvej i Virum, selvom han ikke havde førerret.

Unge mænd overfaldet, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung mand fra Uldum og en 14-årig ung mand fra Birkerød blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 overfaldet på Klampenborgvej af en gruppe unge. Den ene gerningsmand beskrives som en ung mand, ca. 14 år, mørkt hår med krøller på toppen og kortklippet i siderne, iført Moncler-jakke, hættetrøje og sorte joggingbukser. Sagen skal nu efterforskes af Nordsjællands Politi, som ikke har yderligere oplysninger at give på nuværende tidspunkt.

Årvågne borgere hjalp politiet med at finde flugtbilist, Kgs. Lyngby

Med hjælp fra nogle særdeles årvågne borgere lykkedes det mandag formiddag for Nordsjællands Politi at finde frem til en flugtbilist, som omkring klokken 08.48 havde påkørt en cyklist i krydset Kanalvej/Toftebæksvej. Her ramte den 40-årige mandlige bilist, som ikke har nogen fast adresse, en 38-årig mandlig cyklist. Bilisten spurgte efterfølgende, om cyklisten var ok, men da han angiveligt ville flytte sin bil, valgte han i stedet at køre sin vej uden at oplyse, hvem han var. Vidner på stedet handlede hurtigt og fik taget et billede af bilens nummerplade, og gav det videre til politiet, som herefter fandt bilisten på en adresse i Helsinge. Han blev blandt andet blev sigtet for overtrædelse af sin vigepligt og for at flygte fra et færdselsuheld uden at give sig til kende. Cyklisten kom efter det oplyste ikke alvorligt til skade, men tog for en sikkerheds skyld til tjek på hospitalet.

Lyngby, Politirapporten
Foto: ABW