Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 28.08.2023-05.09.2023

Brand i carport, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 18.13 om en brand i en carport på Danmarksvej i Kgs. Lyngby, hvor det ene hjørne af carporten brændte, og ilden spredte sig op mod taget, hvor den ikke havde nået at få fat, inden den blev slukket af anmelder. Politi og Brand til stedet, hvor Brand fik efterslukket ilden.

Brand i skurvogn, Kgs. Lyngby

Klokken 06.17 tirsdag morgen kom en anmeldelse om, at der var ild i en skurvogn, som stod på Vinagervej. Skurvognen udbrændte, og ilden bredte sig til en nærtstående hæk. Der skete ingen personskade ved branden, hvis årsag er ukendt.

Butikstyveri, Lyngby-Taarbæk

En 33-årig udenlandsk mand blev kl. 9.45 sigtet for butikstyveri i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby, hvor han havde stjålet for 926,95 kr. i Føtex.

Færdselsuheld, Lyngby-Taarbæk

En 59-årig kvindelig bilist fra Skodsborg kørte kl. 16.44 i nordgående retning ad Helsingørmotorvejen i Kgs. Lyngby med cirka 110 km./t., da hun var nødsaget til at bremse op grundet tæt trafik. Dette resulterede i, at en 50-årig kvindelig bilist fra Båstrup kørte op bagi den 59-åriges bil. Selvom den 50-årige bilist bremsede, ramte hun stadig forankørende med ukendt hastighed. Politi og Redning til stedet. To vognbaner lukket kl. 16.53. Begge biler ud i nødsporet, og alle vognbaner åbnet igen kl. 17.04. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Lyngby-Taarbæk

Kl. 10 mandag formiddag skete der et trafikuheld på Firskovvej. Part 1 – en 29-årig mand – kørte ad Firskovsvej i vestlig retning, hvor han holdt stille for en bil, der bakkede ud. Han ville derefter foretage et højresving ind på adressen. Part I satte i gang, men blev opmærksom på en cyklist, som kørte ad cykelstien, hvorfor han stoppede helt op igen. Cyklisten blev overrasket og måtte undvige part 1, hvorefter han faldt af cyklen. Ingen melding om personskade.

Kollegiefest med høj musik, Lyngby-Taarbæk

Flere anmeldelser omkring kl. 21.40 om meget høj musik fra en kollegiefest i Rævehøjparken i Kgs. Lyngby. Beredskabspatrulje til stedet, som vejledte festdeltagerne og bad dem om at skrue ned.

Mand truet på livet, Virum

Tirsdag formiddag klokken 11.14 blev en 37-årig mand fra Hillerød truet på livet af en 30-årig mand og en 37-årig kvinde fra henholdsvis Valby og Frederiksberg. Episoden skete på Virumgårdsvej og skyldes uenighed om betaling for noget arbejde. Den 30- og den 37-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet. De blev løsladt igen efter endt afhøring.

Narkokørsel, Lyngby-Taarbæk

En 22-årig kvindelig bilist fra Øverød kørte kl. 16.33 ad Skovbrynet i Kgs. Lyngby i østlig retning. Her ville hun foretage et højresving ind i en højre kurve, hvorefter hun under manøvreren mistede herredømmet over køretøjet, og kørte over vognbanens midterrabat, modsatte vognbane, og ind i en indkørsels stengærde. Beredskabspatrulje til stedet. Den 22-årige blev testet positiv for kokain på stedet og derefter bragt til nærmeste hospital til blodprøveudtagning. Ingen melding om personskade.

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

Tirsdag eftermiddag klokken 17.44 blev en 32-årig mand fra Nysted taget for butikstyveri i Magasin. Manden blev sigtet for forholdet.

Tyveri af benzin/olie, Lyngby-Taarbæk

I weekenden mellem fredag kl. 22.00 og søndag kl. 19.30 fik en lastbil, som holdt på Akademivej, stjålet diesel fra begge tanke. Tankdækslerne var opbrudt – formentlig med skruetrækker, der var efterladt på stedet.

Foto: ABW