Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/05/02-2024/05/14.

Færdselsuheld, Nærum

En 23-årig bilist fra Helsingør kørte kl. 07.10 ad Langhaven i østgående retning, hvor han kørte ind i et 3-benet kryds, hvor han holdt stille ca. midt i krydset, idet han ville foretage et højresving, hvilket han gjorde, da lysreguleringen skiftede til gult lys. Bilisten bemærkede en cyklist, men forventede ikke, at cyklisten ville cykle over krydset. Det betød, at den 45-årige kvindelige cyklist fra Kgs. Lyngby var nødsaget til at bremse hårdt op for at undgå at kollidere med bilisten. Cyklisten bemærkede pludseligt, at bilisten svingede ind foran hende, hvorefter hun bremsede hårdt op samtidig med, at hun svingede til højre. Ifølge sagens oplysninger faldt hun derefter henover sit cykelstyr og landede på asfalten. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital, og bilisten blev sigtet efter færdselsloven for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed. Ingen melding om personskade.

Hærværk mod bil, Kgs. Lyngby

Mandag mellem klokken 07 og 15 er der begået hærværk mos en bil, som stod på Lyngby Hovedgade, idet bilens ene siderude er blevet knust.

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Virum

En 26-årig mand fra Vanløse blev natten til onsdag sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven i forbindelse med, at der gik ild i et skur på Grønnevej. Den 26-årige havde røget en cigaret i skuret, hvorefter han skoddede den i noget gammelt træ. Han forsøgte i den forbindelse at fjerne havemaskiner og andre ting fra skuret og pådrog sig i den forbindelse nogle skader, som han fik tilset og behandlet på hospitalet.

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

Torsdag morgen klokken 05.31 blev en 29-årig mand fra Kgs. Lyngby sigtet for butikstyveri, efter han havde stjålet cigaretter fra 7-Eleven i Lyngby Storcenter.

Vold, Virum

Anmeldelse kl. 19.08 om, at en 22-årig mand fra Virum var blevet slået og sparket ud for Frederiksdalsvej af to gerningsmænd. Beredskabspatrulje til stedet. Den 22-årige blev kørt til tjek på nærmeste hospital. De to gerningsmænd beskrives som, A: Iført sort tøj og B. Iført grå trøje og grå bukser.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

To kvinder på henholdsvis 47 år og 30 år – begge fra Snekkersten – blev kl. 13.39 sigtet for at have stjålet børnetøj fra Magasin.

Flere indbrud i haveforening, Kgs. Lyngby

Torsdag formiddag anmeldte flere borgere, at der havde været indbrud i deres kolonihavehuse i Haveforeningen Ermelunden, hvorfra der er stjålet indbo og haveudstyr.

Ild i skildpaddes kokosmuld, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 12.56 om, at der i en lejlighed på Lyngby Hovedgade var gået ild i kokosmuld, som var for tæt på en varmelampe. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Røgfyldt lejlighed. Brand melder om styr på branden kl. 13.10. Ingen melding om personskade eller skade på skildpadden.

Kørte bil uden førerret mv., Kgs. Lyngby

En 44-årig mandlig bilist fra Søborg blev kl. 20.12 sigtet for at køre bil på Lyngby Hovedgade, uagtet han ikke havde førerret. Manden blev sigtet for narkokørsel, og bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Kørte ind i et træ, Virum

En 19-årig kvindelig bilist kørte kl. 02.10 ad Birkevej, hvor hun i spirituspåvirket tilstand påkørte et træ, og kørte fra stedet. Beredskabspatrulje til stedet, som sigtede bilisten for spirituskørsel og for ikke at overholde sine forpligtelser ved færdselsuheld.