Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/01/29-2024/02/06.

Blev franarret sit hævekort, Kgs. Lyngby

En 84-årig kvinde blev klokken 00.34 kontaktet telefonisk af en mand, som udgav sig for at være fra en bank og oplyste, at der var hævet et større beløb fra kvindens konto. Det lykkedes manden at få den 84-årige til at oplyse sin pinkode og efterfølgende kom en ung mand til kvindens adresse og hentede hendes hævekort. Den unge mand beskrives som 15-17 år, almindelig af bygning, lys i huden, brunt, kort hår, dansktalende.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel eller ganske enkelt lægge røret på uden at give nogen oplysninger til den, som har ringet op.

Byttede prismærker om, Kgs. Lyngby

En 47-årig kvinde blev kl. 12.59 sigtet for bedrageri i Magasin på Lyngby Hovedgade via prismærkeombytning.

Postkasse sprængt i luften, Kgs. Lyngby

Søndag aften klokken 20.15 blev en postkasse på Christian X’s Allé sprængt i luften. Et vidne så i den forbindelse en sortklædt mand i alderen 18-20 år løbe fra stedet.

Blev bedt om at skrue ned, Hillerød

En 27-årig mand fik søndag aften kort før midnat besøg af en patrulje, som bad ham skrue ned for musikken. Manden havde spillet så højt i sin bolig på Campusvej, at de omkringboende blev generet af det.

Forsøg på rambukstyveri, Kgs. Lyngby

En bil bakkede kl. 04.16 flere gange ind i en glasdør til Humac. Det lykkedes ikke gerningspersonerne at komme ind i forretningen.

Færdselsuheld, Gentofte

En 49-årig bilist fra Kgs. Lyngby holdt kl. 19.17 parkeret på Jægersborg Allé, hvor han åbnede førerdøren foran en 29-årig kvindelig cyklist, som kørte ind i bildøren og væltede. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Pc’ere og ipads stjålet, Virum

Mellem klokken 01.32 og 02.34 er der stjålet et større antal bærbare computere og ipads fra Fuglesangsskolen. Gerningspersonerne har brudt et vindue til skolen op og har herefter brudt skabet, hvor pc’ere og ipads stod, op. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 09.00.

Ruder knust, Kgs. Lyngby

Mandag morgen klokken 07.06 blev det anmeldt, at der var knust ruder til Park Konditoriet i Lundtofteparken. Det er uvist, om der har været tale om hærværk eller indbrud.

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 20.38 om tyveri fra personbil på Lyngby Hovedgade sket mellem kl. 19.08 og kl. 20.40. Venstre bagrude knust, og der var bl.a. stjålet taske indeholdende PC og powerbank.

Tyveri fra varebil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem tirsdag og onsdag var der indbrud i en varevogn, som havde overnattet på Agermånevej. Varebilen var tømt for værktøj. Værktøj et var mærket med en grøn farve.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En lastbil, kørte kl. 18.44 nord ad Helsingørmotorvejen i 2. vognbane efter at have flettet ind fra Motorring 3. Her blinkede lastbilen til højre og skiftede til 1. vognbane, hvor lastbilen ramte en 48-årig kvindelig bilist. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Narkokørsel uden førerret, Virum

En 30-årig mandlig bilist fra København blev kl. 04.06 sigtet for at køre bil på Skodsborgvej, uagtet han var påvirket af kokain og var uden førerret. Manden blev kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.