Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/02/09-2021/02/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld

Holte: Klokken 07.28 skete der et solofærdselsuheld på Kongevejen ved Vasevejen, idet en personbil ført af en 56-årig mand fra Virum snurrede rundt og ramte en lygtepæl, hvorefter bilen holdt på tværs og spærrede den ene vejbane og ikke umiddelbart kunne flyttes ved at blive skubbet væk ved håndkraft kombineret med bilens motorkraft.

Der skete ingen personskade, ligesom lygtepælen heller ikke led den store overlast, men der var mindre trafikale problemer på stedet, indtil vejhjælpen nåede frem.

Unge måtte forlade midtpunkt

Holte: En gruppe unge i alderen 13-16 år fra Holte, Nærum, Kgs. Lyngby, Vedbæk og Kjellerup blev tirsdag aften klokken 19.45 bedt om at finde et andet sted at være. De unge havde forsamlet sig i Holte Midtpunkt, hvor de fik lidt at drikke og hørte høj musik.

Tricktyveri

Kgs. Lyngby: Klokken 07.17 anmeldte en 42-årig kvinde, at hun søndag omkring klokken 14 havde været ved at pakke en bil holdende på Ulrikkenborg Plads med habengut, da en fremmed mand kom over og snakkede, formentlig for at aflede personerne ved bilens opmærksomhed, for de opdagede i hvert fald efterfølgende, at der manglede en taske med indhold, som manden muligvis havde stjålet.

Ung mand stukket med kniv

Lyngby: Mandag aften omkring klokken 20.29 blev en 16-årig ung mand fra Gentofte stukket i lysken med en kniv. Overfaldet skete ved Fakta på Jernbanepladsen, hvor den unge mand blev ramt at to knivstik. Den unge mand var sammen med nogle venner, da de kom op at skændes med en anden gruppe unge, hvorefter gerningsmanden stak den 16-årige. Den 16-årige blev kørt til behandling på hospitalet. En af de 16-åriges venner var umiddelbart forinden blevet truet med en kniv i forbindelse med et forsøg på røveri, og der er sandsynligvis tale om samme gerningsmand.

Gerningsmanden beskrives som A: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, sorte krøller og tyndt overskæg. Iført BLS kasket og medbragte en sølv køkkenkniv.

De øvrige personer, der var sammen med gerningsmanden beskrives som B: Mand, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, 15-16 år, dansk af udseende, iført BLS kasket, blå jakke og cowboybukser, C: Mand, kraftig af bygning, iført sort knælang jakke med pelskrave. D: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, iført sort kasket omvendt på hovedet og blå jakke. E: Mand, brun i huden, iført BLS kasket og sort jakke.

Sigtet for besiddelse af hash

Virum: En 20-årig mand fra Virum blev mandag aften klokken sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet på Fuglsangvej klokken 21.50.

Hærværk

Kgs. Lyngby: Klokken 07.49 blev det anmeldt, at forruden på en personbil holdende på Lyngbygårdsvej var forsøgt knust med store sten. Hærværket var blevet udført imellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.30.

Sammenstød påvirkede morgentrafik, Værløse

Der var heldigvis ikke nogen, der kom alvorligt til skade, da der onsdag morgen klokken 07.32 skete et harmonikasammenstød på Hillerødmotorvejen. En 33-årig mand fra Kgs. Lyngby blev dog kørt til tjek på skadestuen, og vejen var ryddet og farbar igen omkring klokken 08.49.

Unge bortvist fra stationsområde

Kgs. Lyngby: En gruppe unge i alderen 14-16 år fra Brønshøj, Gentofte og Søborg blev tirsdag eftermiddag klokken 16.30 bortvist fra stationsområdet, hvor de med deres opførsel skabte uro og utryghed.

Flere personer bortvist fra søer

Nordsjælland: Flere personer blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.15 bortvist fra isen på Lyngby Sø, hvor de var gået ud. Også på Gentofte Sø var flere personer gået ud på isen. De blev også bortvist. Nordsjællands Politi advarer mod, at man færdes på isen før denne er frigivet ved skiltning. Oplysninger om hvorvidt isen på søer er frigivet til færdsel kan fås hos den pågældende kommune.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 12.36 anmeldte personalet fra SuperBrugsen, at de stod med en butikstyv, der ikke ville oplyse hverken navn eller personnummer, og personalet kunne derfor ikke selv anmelde butikstyveriet på nettet.

En patrulje blev sendt til supermarkedet, hvilket fik butikstyven, en 66-årig kvinde fra Kgs. Lyngby, til at informere butikken om de relevante oplysninger.