Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/10/19-2020/10/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 08.58 ad Lundtoftegårdsvej i nordlig retning, da hun i et kryds påkørte en 63-årig mandlig cyklist fra Gentofte, som krydsede Lundtoftegårdsvej ad Lyngbygårdsvej i vestlig retning. Lyssignalerne i krydset var på tidspunktet for uheldet slukket grundet vejarbejde på stedet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Hastighedskontrol udløste klip i kørekort

Gentofte: Ved en hastighedskontrol søndag mellem klokken 10.15 og 10.40 på Ørnegårdsvej/Lyngbyvej belv der givet 11 sigtelser og 11 klip i kørekortet til bilister, som trådte for meget på speederen.

Kørte ind i kvinde

Kgs. Lyngby: En mandlig bilist påkørte søndag formiddag klokken 10.45 en 33-årig kvinde fra Brønshøj. Episoden skete på Svenskevej ved Hjortekærporten, hvor kvinden stod og ventede på sin kæreste. Hun stod i en parkeringsbås og det blev den mandlige bilist, ifølge kvindens forklaring, så sur over, at han kørte ind i hende og bagefter kørte væk fra stedet. Kvinden blev ramt på det ene ben, men kom ikke alvorligt til skade. Nordsjællands Politi er i besiddelse af registreringsnummeret på den bil, som manden kørte i.

Nedløbsrør stjålet

Klampenborg: Otte-ti meter nedløbsrør i kobber er mellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 12.30 blevet stjålet fra Taarbæk Kirke på Edelslundsvej.

Butikstyv i Magasin

Kgs. Lyngby: En 19-årig ung kvinde fra Odense blev søndag eftermiddag klokken 14.54 taget for butikstyveri i Magasin. Kvinden blev opdaget af en butiksvagt, og da hun ikke var videre samarbejdsvillig, blev politiet tilkaldt.

Butikstyv påkørte mand

Kgs. Lyngby: En butikstyv påkørte søndag aften klokken 18.18 en 75-årig mand fra Lyngby. Den 75-årige havde stillet sig i vejen for tyven, som netop havde stjålet varer i Netto på Lystoftevej. Den 75-årige blev ramt på benet og blev efterfølgende kørt til undersøgelse på skadestuen.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 11.40 blev det anmeldt, at der imellem onsdag aften og torsdag morgen var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Birkhøvej.

Konstatering af ID, Gentofte

Klokken 12.55 bad DSB om hjælp til at få konstateret identiteten på en gratist i S-toget, de stod med på Jægersborg Station. En patrulje blev sendt til stedet, og ved politiets ankomst fik gratisten, en 25-årig mand fra Kongens Lyngby, pludselig munden på gled.

Tyveri af taske, Kgs. Lyngby

En 67-årig kvinde fra Lyngby anmeldte klokken 16.58, at hun mandag klokken 19.00 havde fået stjålet sin taske på Jernbanevej over for Kastanjevej. Her kom hun kørende i sin kørestol, da to mænd kom gående mod hende og tog hendes taske indeholdende telefon, pung, diverse kort og kontanter, hvorefter de løb ned ad Kastanjevej og forsvandt.

De to mænd beskrives som danske af udseende og i starten af 20’erne. Den ene var iført en rød hættetrøje.

Alvorlig færdselsulykke, Virum

Klokken 18.47 skete der en alvorlig færdselsulykke, da en 51-årig mandlig bilist fra Holte kom kørende ad Kongevejen, hvor i nordlig retning, hvor han påkørte en 40-årig mand fra København, som krydsede vejen til fods.

Den 40-årige fodgængers tilstand var efter ulykken kritisk, og han blev derfor fragtet med ambulance og eskorte til Rigshospitalet for behandling af sine skader.

Forsøgte at true sig til at komme ind i supermarked, Kgs. Lyngby

Kort efter klokken 20 henvendte tre hætteklædte mænd med mellemøstligt udseende sig uden for Brugsen på Nøjsomhedsvej til en medarbejder fra butikken. Med en pistollignende genstand forsøgte de at true medarbejderen til at låse op ind til butikken, men dette mislykkedes, da medarbejderen ikke var i besiddelse af en nøgle. Herefter forlod de tre mænd stedet i ukendt retning.

Patruljer kørte til området for at lede efter de tre gerningsmænd, som dog ikke var mulige at udfinde.

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er tale om de tre samme gerningsmænd, som senere på aftenen begik røveri mod et supermarked i Birkerød.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som har oplysninger i sagen, på telefon 114.

Røveri i forretning, Birkerød og Lyngby

Klokken 22.36 indløb der anmeldelse om, at en medarbejder i Spar på Nørrevang i forbindelse med lukning af forretningen blev passet op af tre personer, hvor den ene, A, truede den ansatte med en pistollignende genstand.

Den ansatte blev herefter truet til at udlevere et på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt beløb i kontanter, hvorefter gerningsmændene flygtede fra stedet.

De tre mænd beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 18-20 år, 175-185 cm, spinkel af bygning, brun i huden. Medbragte pistollignende genstand, båret i højre hånd. Talte dansk med accent.

B: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 18-20 år, 175-185 cm, spinkel af bygning, hvid i huden. Talte dansk med accent. Kørte i en 4-personers personbil.

C: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 18-20 år, 175-185 cm, spinkel af bygning, hvid i huden. Medbragte alubat.

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er tale om de tre samme gerningsmænd, som tidligere på aftenen forsøgte at true sig til at komme ind i et supermarked i Lyngby.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som har oplysninger i sagen, på telefon 114.

 

Del på de sociale medier