Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/08/31-2020/09/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Passager uden gyldig billet ville ikke oplyse navn, Lyngby

Klokken 08.39 anmodede DSB om politiets assistance til at få konstateret identiteten på en mandlig passager, der havde rejst uden gyldig rejsehjemmel, og som ikke ville oplyse sine generalia. En patrulje blev sendt til Lyngby Station, hvor personale fra DSB samt den mandlige passager befandt sig, og politiets tilstedeværelse resulterede i, at DSB blev gjort bekendte med, hvem manden var. Det viste sig at være en 20-årig mand fra Hellerup, der fik en afgift af personalet fra DSB.

Taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: Torsdag eftermiddag blev en 17-årig ung kvinde fra Brøndby sigtet for butikstyveri, da hun klokken 16.21 havde stjålet en bluse, kontaktlinser samt kondomer i Lyngby Storcenter.

Mand død efter dykkerulykke

Charlottenlund: En 61-årig mand fra Virum døde torsdag aften efter en drukneulykke. Manden var ude at dykke ved Skovshovedhavn sammen med nogle andre, men da han omkring klokken 20.17 ikke kom op af vandet, blev politi og redningsvæsen alarmeret. Den 61-årige blev kørt på hospitalet, men det var ikke muligt at redde hans liv. Mandens pårørende er underrettet.

Byttede rundt på priser og stjal varer

Kgs. Lyngby: To kvinder på henholdsvis 38 og 42 år, begge fra Charlottenlund, blev tirsdag eftermiddag sigtet for bedrageri og butikstyveri. De to kvinder havde omkring klokken 14.00 været i Føtex i Lyngby Storcenter, hvor de havde byttet om på priserne på nogle varer, inden de købte dem. Bagefter gik kvinderne videre til Panduro Hobby, hvor de stjal nogle skriveredskaber og i Bog & Idé, hvor de stjal en powerbank og tre pakker papir.

Butikstyv med lidt ekstra i lommerne

Kgs. Lyngby: Mandag eftermiddag klokken 14.14 blev en 32-årig mand fra Allerød taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter. Det viste sig imidlertid, at den 32-årige havde andre ting end tyvekosterne på sig. Han blev nemlig fundet i besiddelse af en kniv, et knojern samt amfetamin og flydende ecstasy på sig. Manden blev sigtet for samtlige lovovertrædelser.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra København blev søndag formiddag klokken 10.08 sigtet for at kørsel uden førerret. Manden blev standet på Helsingørmotorvejen.

Blev slået i ryggen med paraply

Kgs. Lyngby: En 25-årig kvinde kontaktede søndag formiddag klokken 11.42 Nordsjællands Politi for at anmelde, at hun dagen før, lørdag klokken 14.00, var blevet slået i ryggen med en papaply af en mand på Jernbanepladsen. Kvinden blev passet op af manden, som i første omgang tog fat i hendes jakke. Kvinden fik trukket jakken til sig, hvorefter manden slog hende i ryggen med en paraply. Manden beskrives som 50-55 år, 160-165 cm høj og almindelig af bygning med lyst hår og måne. Han var iført en gul regnjakke og lyse bukser.

Lampe stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 19.25 er der stjålet en pullert-lampe fra en indkørsel på Engelsborgvej.