Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/02/17-2020/02/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tæpper var ikke helt så ægte

Virum: En 65-årig mand fra Virum fik ikke helt, hvad han mente, at han havde betalt for, da han fredag eftermiddag mellem klokken 15.00 og 16.00 købte tre ægte tæpper fra en mand, som henvendte sig på den 65-åriges bopæl. Her fremviste manden nogle tæpper og den 65-årige købte tre. Da han efterfølgende fik vurderet tæpperne hos en fagekspert, viste det sig, at de ikke var helt så ægte, som først antaget. Tæppehandleren beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 45-50 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Han var iført jakkesæt med mørkeblå bukser og havde to modermærker på brystkassen. Bedrageriet blev anmeldt mandag klokken 12.52.

Stjal sko

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fra Hørsholm blev torsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Manden havde omkring klokken 16.00 stjålet et par sko i Magasin i Lyngby Storcenter, og blev opdaget af en vagt på stedet.

To butikstyve på spil

Kgs. Lyngby: To udenlandske piger på henholdsvis 15 og 16 år blev onsdag eftermiddag klokken 14.55 taget for butikstyveri i flere forretninger i Lyngby Storcenter. De to blev sigtede for tyverierne og deres værger blev underrettet.

Parfumetyv på spil

Kgs. Lyngby: En 36-årig kvinde fra Ballerup blev onsdag aften sigtet for butikstyveri, da hun havde stjålet parfume i Matas i Lyngby Storcenter. Kvindens udåd blev opdaget af en butiksdetektiv, som tilbageholdt hende, indtil en patrulje nåede frem.

15-årige udsat for røveriforsøg

Kgs. Lyngby: En 15-årig ung mand og hans jævnaldrende kammerat, begge fra Kgs. Lyngby, blev onsdag aften klokken 20.58 udsat for røveriforsøg. De to blev passet op af en gruppe unge på Lyngby Hovedgade og den ene af de to unge mænd blev slået i ansigtet af en af gerningsmændene, som uden held forsøgte at stjæle hans jakke. Den unge mands kammerat blev efterfølgende bedt om at tage sin mobiltelefon frem, hvorefter den blev sparket ud af hånden på ham. Der var mellem seks og otte unge mænd i den gruppe, som overfaldt de to kammerater. Politiet har en formodning om, hvem nogle af gerningsmændene kan være.

Stjal taske og tørklæde

Kgs. Lyngby: En 29-årig udenlandsk kvinde blev mandag klokken 11.00 taget for butikstyveri i Magasin, hvor hun havde stjålet en taske og et tørklæde, Kvinden blev sigtet for tyveriet.