Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 151116-231116. Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.

Skyderi, Lyngby. Tidspunkt: 22/11-2016. Kl. 1914 anmeldtes fra en Sticks’n’Sushi restaurant på Klampenborgvej, at der netop var skudt ind i restauranten og at en mand var ramt. Mange patruljer til stedet, hvor gerningsmanden var flygtet og det blev konstateret, at en kvinde også var ramt af skud. Magasin evakueret og det samme skete med en nærliggende biograf og Lyngby Storcenter. Mange mennesker i området. Området afspærret. De to tilskadekomne, en 22 årig mand fra København og en 30 årig kvinde fra Nordsjælland, blev begge kørt til sygehuset for behandling, idet manden var ramt i lænden og kvinde i brystet. Efter behandling blev kvinde udskrevet og manden indlagt.

Efterforskningen førte frem til at vidner havde set en mand A, der angiveligt havde affyret en pistol flere gange, idet han stod udenfor og skød ind i restauranten. Gerningsmanden beskrives som: mand, sydlandsk udseende, ca. 30 år, 165-170 cm, alm. af bygning, iført mørkebrun tophue, mørk halvlang vinterjakke, halstørklæde og en sort rygsæk af typen svarende til en “Eastpack”. Yderligere var der set en lille hvid bil med tre personer, der kørte fra Johannes Fog Plads i ukendt retning. Sagen efterforskes.

Røg/Brand, Lyngby. Tidspunkt: 20/112016&lt. Kl. 2218 anmeldtes røgudvikling fra en lejlighed i Rævehøjparken.Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor det viste sig, at der var gået ild i noget papir på gulvet i lejligheden, hvorfra en 46 årig beboer var blevet reddet ud. Han havde fået brandskader på overkroppen, hvorfor han blev kørt til Rigshospitalet Traume for behandling. Sagen undersøges.

Tyveri af taske, Lyngby. Tidspunkt: 16/11-2016. Kl. 1607 anmeldtes, at en 82 årig kvinde fra byen, under gang fra busstoppested på Dyrehavegårdsvej til sin bopæl, havde passeret Fortunvænget, hvor A kom løbende og rev hendes taske ud af hånden på hende. Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Blåligt joggingtrøje uden hætte og joggingbukser.

Tyveri fra taske, Lyngby. Tidspunkt: 15/11-2016&lt. Kl. 1601 anmeldte en 63 årig kvinde fra Holte, at hun under indkøb i supermarked i Eremitageparken, havde fået stjålet sin pung fra en taske, der stod i en indkøbsvogn. A havde forsøgt at stjæle hele tasken, men havde kun fået pungen med, da han løb ud af butikken. Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, 185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Blå vindjakke, resten af påklædning ukendt.

Eftersættelse af brugsstålet bil, Hørsholm, Allerød, Rudersdal, Lyngby, Charlottenlund. Tidspunkt: 16/11-2016. Kl. 0201 traf en patrulje i Hørsholm en brugsstjålet Ford Galaxy, som ikke ønskede at standse på patruljebilens tegn, hvorefter den forsøgte at stikke af. Eftersættelsen foregik fra Isterødvej, via Sjælsmarkvej, Kongevejen, Nymøllevej, Hillerød-motorvejen, Farum, Bistrupvej, Vasevej, Birkerød Kongevej, Ravnsnæsvej, Rungstedvej, Rungsted Strandvej, og videre ad Strandvejen til Bernstorffsvej, hvor den endte med at den stjålne bil påkøre en patruljevogn, der holdt stille på stedet. Der blev kørt med mange overtrædelser af færdselsloven bl.a. mange hastighedsovertrædelser. En passager i bilen, en 20 årig mand fra Søborg, blev anholdt på stedet, medens føreren, måtte eftersættes og anholdes af en politihund. Føreren er en 29 årig mand fra Frederiksberg. Føreren blev skønnet påvirket af spiritus og narko, hvorfor der blev udtaget prøver til konstatering af dette. Han blev endvidere sigtet for kørsel i frakendelsestiden, ligesom han blev fundet i besiddelse af narko.