Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/09-2023/01/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil påkørt bagfra, Allerød

En 59-årig kvinde fra Helsingør blev kl. 8.01 påkørt bagfra af en 58-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, da hun holdt for rødt på Kongevejen i Allerød. Ingen melding om personskade.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 16-årig kvinde fra Frederiksberg blev kl. 13.56 sigtet for butikstyveri i magasin på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby

Førte køretøj i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

En 37-årig mand fra Kgs. Lyngby blev søndag kl. 21.50 sigtet for at føre et køretøj på Klampenborgvej i sin frakendelsestid.

Gik med pistollignende genstand, Virum

Klokken 17.31 kom en anmeldelse om, at en mand gik ved krydset Grønnevej/Hummeltoftevej med en pistollignende genstand. Flere patruljer blev sendt til området, hvor det i første omgang ikke lykkedes at finde manden. Manden, som er 20 år og fra Virum, blev dog senere anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Ud fra oplysninger i sagen, vurderes det, at der var tale om en hardball-pistol.

Hærværk mod bil, Kgs. Lyngby

En bil, som stod på Lundtoftevej, var søndag eftermiddag udsat for hærværk. Bilens ene sidespejl var fjernet og bilen var ridset hele vejen rundt. Hærværket blev anmeldt klokken 15.02.

Indbrud i forretning, Kgs. Lyngby

Torsdag kl. 03.07 var der indbrud i Emmerys på Lyngby Hovedgade. Et vidne så en mand løbe fra gerningsstedet. Manden beskrives som: 180 – 185 cm høj, spinkel af bygning, iført mørkt tøj og hætte.

Kørte uden førerret, Kgs. Lyngby

En 26-årig mand fra København blev mandag kl. 20.35 stoppet på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, hvor det viste sig, at manden førte sit køretøj uden førerret.

Sigtet for butikstyveri, Nærum

En 46-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev torsdag formiddag klokken 08.34 sigtet for butikstyveri, efter hun havde passeret forretningens kasselinje uden at betale for nogle varer, som hun havde lagt i sin taske.

Stjal sodavand, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand fra Dyssegård blev søndag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter han blev afsløret i at ave taget en sodavand i 7-Eleven på Klampenborgvej, hvorefter han forlod butikken uden at betale. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Trafikuheld, Kgs. Lyngby

Tirsdag kl. 16.36 kørte to trafikanter sammen på Kongevejen i Kgs. Lyngby. Uheldet skabte store trafikale udfordringer i området til omkring kl. 17.20, hvor der blev lukket op for trafikken igen. Ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne.

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

En 51-årig kvinde fra Birkerød anmeldte kl. 11.33, at låsen på hendes bil var blevet ødelagt, og at en taske, der indeholdt høretelefoner og to kaffekander var blevet stjålet. Tyveriet fandt sted tirsdag den 10.1 mellem kl. 17.20 og 17.45 på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby.

Ung kvinde ramt af bil, Kgs. Lyngby

Klokken 07.57 mandag morgen blev en 15-årig ung kvinde ramt af en bil, da hun kom cyklende ved rundkørslen Eremitageparken/Rævehøjvej. Her kom en 53-årig kvinde kørende og ramte med lav fart den 15-årige, som blev kørt til tjek på skadestuen.