16 ALDI-butikker på Sjælland starter ophørsudsalg fredag den 3. november. Kunderne kan spare helt op til 70 % i sidste åbningsuge. Sidste åbningsdag er senest torsdag den 9. november 2023. De kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt før.

ALDI har solgt størstedelen af sine danske butikker, 113 i alt, til REMA 1000, og er nu i gang med at afvikle butikkerne. De sidste sjællandske ALDI-butikker lukker i uge 45 og overdrages herefter til REMA 1000. Det drejer sig om:

ALDI, Roskildevej 46, Frederiksberg
ALDI, Hovedvejen 140, Glostrup
ALDI, Nygårds Plads 1a, Brøndbyøster
ALDI, Slotherrens Vænge 3 B, Rødovre
ALDI, Vejlebrovej 21, Ishøj
ALDI, Hovedgaden 407, Hedehusene
ALDI, Hvidovrevej 344, Hvidovre
ALDI, Frederikssundsvej 131, Brønshøj
ALDI, Lundtofteparken 45, Lyngby
ALDI, Baneskellet 1, Vedbæk
ALDI, Egevænget 3, Helsingør
ALDI, Bjarkesvej 1, Allerød
ALDI, Wendorfsvej 2, Fredensborg
ALDI, Ndr. Ringgade 24, Slagelse
ALDI, Tårnborgvej 22, Korsør
ALDI, Sct Jørgens Bjerg 46, Kalundborg

Gør et kup fra fredag den 3. november
I butikkernes sidste åbningsuge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser*. Det gælder både fødevarer og al nonfood, køkkenudstyr, værktøj, tøj og boligtekstiler.

Sidste åbningsdag for de sjællandske ALDI-butikker forventes at blive torsdag den 9. november 2023. De kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt før.

Hvor længe tør du vente?
Ophørsudsalget starter fredag d. 3. november kl. 8.00 med 30 % rabat på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkernes sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Butikkerne lukker, når der ikke er flere varer.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikkerne i den sidste uge, og tilbud fra ALDIs ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Farvel og tak efter 46 år
ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 46 år siger ALDI Danmark nu farvel.

”Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med op til 70 % rabat på alle varer,” siger adm. direktør i ALDI Danmark, Finn Tang.

15 danske ALDI-butikker er fortsat åbne efter uge 45. Se adresser og åbningstider for alle butikker på aldi.dk/find-butik og læs mere om deres ophørsudsalg på aldi.dk/ophoersudsalg

*Der gives ikke rabat på tobak og modermælkserstatning. Der betales fuld pant på drikkevarer.

Grafik, ophørsudsalg i ALDI