Skønne restaurant-oplevelser

Dining Week er Nordens absolut største restaurant-festival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. De skriver på deres website:

“I løbet af 10 dage bliver du som gæst præsenteret for et stort, overdådigt menukort der viser, hvad passionerede kokke, tjenere og restauratører på tværs af Danmark kan tilbyde. Restauranterne serverer en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller 10 serveringer.

Men Dining Week er meget mere end blot en middag til en god pris! Det er en helt særlig stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser hen over bordet med venner, familie og dem, de holder af.”

Stadig muligt at købe billetter

Madkastellet oplyser, at det stadig er muligt at købe billetter til Dining Week på deres spændende restauranter i Lyngby-området: Peter Lieps Hus, Brede Spisehus og Brede Høker!

Se menuerne, ledige tidspunkter og køb billetter her:

5 serveringer på Peter Lieps Hus – 350,00 kr.

5 serveringer på Brede Spisehus – 350,00 kr.

3 serveringer hos Brede Høker – 250,00 kr.

Derudover har Madkastellet kreeret et spritnyt website, og de har gjort sig stor umage for at gøre det både brugervenligt og lækkert for øjnene. Klik her for at gå til det nye website.

Læs meget mere om Dining Week her.

Foto: ABW