Har du som kunde handlet i din lokale Inspirations-butik i september og starten af oktober måned? Så har du højst sandsynligt været med til at sikre 475.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses kampagne “Støt Brysterne”.

Samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse betyder, at kunderne i Inspiration har haft mulighed for at købe armbånd og lotterilodder og støtte med et beløb eller en procentdel af salgsprisen på udvalgte varer.

– Jeg glæder mig over, at vi igen kan konstatere, at vi har verdens bedste kunder. Igen i år har de valgt at bakke stærkt op om vores kampagne og indsamling til Støt Brysterne. Det betyder meget for os at støtte en god sag og på den måde gøre en forskel, lyder det fra Frank Siim Sørensen, der er administrerende direktør i Inspiration.

Senior projektleder i Kræftens Bekæmpelse, Birgitte Strand, siger, at det er rørende at se, hvordan Inspirations kunder er villige til at støtte sagen. Pengene vil nu gå til forskning, patientstøtte og oplysning om brystkræft, udtaler Birgitte Strand.
Under kampagnen har Inspiration-butikker over hele landet haft besøg af Støt Brysterne-bilen, en pink Toyota Aygo, i selskab med blandt andre Claus Holm og Mette Blomsterberg. Når bilen nåede frem til en butik, fik kunderne 20% på alle varer. Samtidig kunne kunderne købe lodsedler og være med i lodtrækningen om en Toyota Aygo.

Over 13.000 lodsedler og 5000 armbånd blev solgt landet over. Vinderen af Støt-Brysterne-bilen bliver offentliggjort på www.inspiration.dk.

Fakta:

  • Støt Brysterne er en kampagne under Kræftens Bekæmpelse, der samler penge ind til forskning, patientstøtte og oplysning inden for brystkræft. Hvert år afsluttes kampagnen med Lyserød Lørdag, hvor der i hele landet er aktiviteter med det formål at samle penge ind til kampen mod brystkræft.