Skønne Chaya, der ikke alene sælger spændende teer både online og i deres butikker i Lyngby og Charl.ottenlund, men som også serverer velsmagende te i Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken, har netop udsendt deres nyhedsbrev. De skriver bl.a.:

“Mens det usædvanligt gode vejr i Danmark omfavner os, vil vi gerne invitere jer til at opleve nogle af vores skønne lokationer og nyde vores dejlige te. Solen stråler og temperaturen er behagelig – det er næsten som om, vi oplever vores egen ‘Indian Summer’ her i Danmark! Derfor er det også oplagt at prøve vores Indian Summer te, der forlænger følelsen af sommer.

Sæsonen for at nyde Afternoon Tea udenfor er også forlænget. Derfor tag en pause fra hverdagens travlhed og nyd vores fortryllende te i ‘Dronning Louises Tehus og Rosenhave’. Her kan I sætte jer i den smukke rosenhave, omgivet af farverige blomster og duften af sensommer.”

Chaya er netop kendt for at skabe ekstraordinære teoplevelser, og  hvorfor ikke gå en dejlig tur i Bernstorffparken efterfulgt af en vidunderlig kop te med lidt godt til maven i smukke og stemningsfulde Dronning Louises Tehus?

Læs meget mere her.

Foto: Chaya. Presse.