Velkommen til HALDs Saloner

Glæd dig til sæson 2021 som vil byde på nye og spændende tilbud, der både vil omfatte foredrag, musik og aktiviteter af forskellig art. Salonerne afholdes som bekendt i de historiske lokaler på Frilandsmuseets Restaurant, hvor den franske restauratør vil byde på et lille traktement, passende til lejligheden.

Som noget nyt vil I også kunne møde HALDs Saloner i Lerbækgaard Restaurant & Hørsholm Golf i deres historiske og hyggelige lokaler. Her tilbyder restauratøren en lille anretning, der relaterer til aftenens tema.

Ny hjemmeside
HALDs Saloner har nu eksisteret i 6 år og har udviklet sig meget gennem årene. Derfor er tiden også inde til at præsentere en ny hjemmeside – www.birgithald.com – med let tilgang til bestilling og betaling af entrebilletter til salonerne via Billetlugen. Da prisen de sidste 3 ½ år har været uforandret, vil I også i det nye år opleve en lille prisstigning.

På gensyn i HALDs Saloner i Lyngby og Hørsholm.

Salon: EN VANDRING PÅ CAMINOEN v/Ib Larsen og Eli Lykke

Caminoen,foto: Hald saloner

“Vi køber en flybillet, og lander på det sted vi har besluttet at starte vores pilgrimsvandring. Når vi har brugt 3 uger, så tager vi tog eller bus tilbage til lufthavnen som det nu passer med sted og tid, og rejser hjem. Det er alt hvad vi planlægger, resten kommer som det kommer”.

TIRSDAG DEN 19. JANUAR 2021 KL. 17.30 – 19.30
LOKATION: FRILANDSMUSEETS RESTAURANT

TIRSDAG DEN 26. JANUAR 2021 KL. 17.30 – 20.00
LOKATION: LERBÆKGAARD RESTAURANT/HØRSHOLM GOLFKLUB

LÆS MERE

Salon: I MAJESTÆTENS HEMMELIGE TJENESTE – EN LIVVAGTS BERETNING v/ tidl. politibetjent og livvagt hos PET Jesper Palm Lundorf
Jesper Lundorf udgav i august 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager.
TORSDAG DEN 11. FEB 2021 KL. 17.30 – 19.30
LOKATION: FRILANDSMUSEETS RESTAURANT