Malermester Leon Meyer
L E Bruuns Vej 8 st
2920 Charlottenlund
40302882
leon.meyer@live.dk

Kvalitet og godt samarbejde
”Perfekt udført malerentreprise.” Sådan lyder det i en af anbefalingerne fra kunderne hos Malermester Leon Meyer, der har 40 års erfaring i branchen.

Leon Meyer har malet siden 1977 og har således oparbejdet kompetencerne til at kunne udføre alt slags malerarbejde. Firmaet hører hjemme i Gentofte Kommune, men maler også for privatkunder og virksomheder i Lyngby. Uanset om du skal have renoveret en gammel kommode eller et helt hus, kan du trygt ringe og få et godt tilbud. Her finder du et malerfirma, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.

Skal du flytte?
Istandsættelse af boligen i forbindelse med flytning kan få grå hår frem hos de fleste, og her kan en professionel maler som Leon Meyer gøre underværker. Han medbringer selv alt tilbehør til at udføre malerarbejdet, og udfører desuden alt renovering, der måtte opstå før malerarbejdet – såsom spartling og renovering af overflader samt opsætning af væv eller tapet.

Altid god maling
Firmaet bruger redskaber og maling af god kvalitet, hvilket er med til at sikre flotte resultater. Malingen kommer fra Beck & Jørgensen, hvilket borger for kvaliteten. Det er miljømærket maling, som opfylder en række høje kvalitetskrav, dels med henblik på at undgå sundhedsfarlige stoffer, dels for at opnå en bedre række- og dækkeevne.

Har du brug for rådgivning om hvilke farver, du bør vælge, kan du være sikker på at Leon Meyer kan guide dig til det bedste resultat, uanset hvilke rum det drejer sig om. Malermester Leon Meyer har med succes renoveret alt fra køkkener til badeværelser og fra småsprossede vinduer til trappeopgange.

Små og store maleropgaver
Et er firmaets specialer er behandlingen af teaktræ, som er meget udbredt i Charlottenlunds smukke ældre parcelhuse. Men som alt andet træværk kan også teak blive slidt med årene. Malermester Leon Meyer udfører malerarbejde af teakoverflader, og på både større og mindre arealer kommer firmaets kvalifikationer og ekspertise til udtryk.

Så hvad enten du vil have renoveret og malet hele huset, eller blot skal male børneværelset om, skal du kun bekymre dig om at vælge farver og design. Malermester Leon Meyer klarer resten.

Leon Meyer er klar på telefon eller mail til at svare på dine spørgsmål omkring diverse malerjobs, og du er garanteret en professionel rådgivning inden malerjobbet udføres.

Kontakt Malermester Leon Meyer på tlf. 40302882 eller leon.meyer@live.dk

Kunderne siger
“Vi har med stor tilfredshed haft Leon Meyer til at male hos os to gange, sidst i ny lejlighed, hvor han har leveret et flot stykke arbejde både med hensyn til at finde de rigtige farver frem, at holde tidsaftaler og holde en høj kvalitet. Kvalitet og pålidelighed kendetegner efter vores erfaring firmaets arbejde.” – G&P Husum- Poul Husum

“Leon har i flere omgange malet for mig. Han er en rolig og rar person, som ligeledes forstår og formår at give den ekstra lille detalje. Da han malede min trappe til første sal, spurgte han, om de ikke skulle sætte min loftslampe op. Jeg takkede selvfølgelig ja, og han sagde hvilke materialer han skulle bruge. Da jeg havde dem, blev det hele ordnet fint og hurtigt. Arbejdet udføres til perfektion.” – Nina M

”Perfekt udført malerentreprise. Malermester Leon Meyer har udført et stykke meget professionelt malerarbejde hos mig endnu engang. Man aftaler en pris og tid for udførelsen og samtlige aftaler bliver afholdt 100 %. En maler jeg varmt kan anbefale, hvis du ikke vil blive skuffet, at Leon Meyer samtidig er en venlig og imødekommende person at forhandle med giver den sidste stjerne.” – Christian Vejre

sølvpartner

Foto: Malermester Leon Meyer sølvpartner