Spisehuset er en moderne frokost- og aftenrestaurant i Brede Værk’s gamle kantinebygning fra 1893. Her serverer de klassiske frokostretter i nye klæder og innovativ sæsonbetonet gastronomi tilberedt af deres dedikerede team af kokke.

I restauranten glæder deres team af tjenere sig til at tage hånd om jeres besøg.

MENU
5 SERVERINGER 350 KR. +billetgebyr 26 kr. inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Stegt kammusling med asiatisk hummer bisque og røget selleri
Tatar med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse
Sprængt kalvespidsbryst, gulerødder stegt i estragon.
Gulerodspure smagt til med røget smør, peberrods sauce og kartofler på siden.
3 udvalgte oste
Braiseret ananas med banan is og karamel

Klik her, hvis det er en oplevelse for dig og en af dine kære.

PR-foto Brede Spisehus