Det er meget normalt, at der med årene kommer lidt for meget fedt på kroppen. Man kan komme langt med motion og slankekure, men det er ikke sikkert man kan komme hele vejen. Her kan en fedtfrysning være en god hjælp som supplement til en sund livsstil. Det kan dels være en effektiv måde at sparke en livsstilsændring i gang, så man ser imponerende og motiverende resultater med det samme.

Det kan også være den behandling, der endelig får bugt med ‘mormorarmene’, ‘mandebrysterne’ eller de såkaldte ‘kærlighedshåndtag’, som bare ikke kan fjernes med løb og mavebøjninger. Hvor en fedtsugning giver ar og et stort hul i opsparingen, er en fedtfrysning en skånsom løsning med harmoniske resultater – resultater som du snart kan opnå tæt på dig.

Som en af de eneste kosmetiske klinikker i Danmark tilbyder Cool Wave Clinic behandlinger med AWT (Acoustic Wave Treatment) – en slags shockwave – der giver enestående resultater i bl.a. anti age behandling, hvor rynker mindskes og huden boostes til selv at danne kollagen og derved genvinde smidighed – også på décolleté. Behandlingen mindsker også strækmærker og gør operationsar væsentligt smidigere og mindre synlige. Som en af de eneste behandlinger giver AWT også resultater ved behandling af cellulite.

Ud over de kosmetiske behandlinger tilbydes wellness behandlinger med især Ayurvediske massager. Ayurveda er en 5000 år gammel indisk lægevidenskab, som er anerkendt af WHO og som bl.a. studeres af flere læger, der tilstræber en helhedsorienteret tilgang til deres patienter. Klinikken tilbyder bl.a. den såkaldte Abhyanga, der er en helkropsmassage med varme olier, afpasset efter kropstype. Disse massager tilbydes som single, 4-hånds og par-massage.

I foråret 2023 flytter Cool Wave Clinic fra Brøndby til Gentofte – nærmere bestemt Snogegårdsvej 87. Klinikken ejes af sygeplejerske Susanne Marker, der har 30 års erfaring som sygeplejerske og driver klinikken sammen med sin partner Nils Andersson, MSc. Klinikken flytter til Nils’ hus, hvor håndværkerne lige nu er i fuld gang med forberedelser til klinikken, og den fortsætter i de nye rammer med kosmetiske behandlinger, dvs. fedtfrysning med CoolTech® og Storz® AWT samt Ayurvediske massager.

Vil du vide mere, så læs videre her.