Dit Lyngby Logo

Under Himlen

Har du hørt om Madkastellets festival Under Himlen? Her er tale om en lang serie arrangementer med mere end 50 koncerter, talks, gastronomiske oplevelser, open air film og meget andet, og det løber af stablen over hele fire måneder fra juni til september 2023 i naturskønne omgivelser på Madkastellets restauranter i Dyrehaven, Brede og forskellige andre steder i området.
Under Himlen

Vine til sommerfesten

Vine til sommerfesten
Solen brager ned fra en (næsten) skyfri himmel, masser af fri- og feriedage venter forude, benene er ved at få lidt kulør, og sommervinen til Sankt Hans, studenterfesten, de hyggelige vennemiddage og de mange lune sommeraftener på terrassen skal findes! Her kommer Holte Vinlager i Virum ind i billedet, for de har virkelig mange herlige sommervine til yderst rimelige priser.

Spar på vandet

Også i Lyngby er der ved at være knastørt overalt! Alligevel er vi altså alle nødt til lige at tænke over, hvad vi bruger vand på, hvis vi gerne vil have rent drikkevand til alle!
Spar på vandet

Sommerjob tilbydes!

Sommerjob tilbydes!
Havnehytten på Rustenborgvej 21 ved smukke Lyngby Sø fortæller på deres Facebookside, at de lige nu søger ungarbejdere! Så er du - eller kender du - et ungt menneske på mindst 15 og højst 17 år, der trænger til at tjene gode penge hen over sommeren, er det nu, du skal reagere.

Sommer hos Chaya

Hvis du holder af spændende kvalitetste og kommer jævnligt på Lyngby Hovedgade, kender du garanteret allerede tebutikken Chaya, men ved du også, at de tilbyder herlige oplevelser - f.eks. engelsk Afternoon Tea - i Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparkens sydlige ende i Gentofte?
Sommer hos Chaya

Rent drikkevand i Lyngby-Taarbæk

Rent drikkevand i Lyngby-Taarbæk
Mange bekymrer sig for, om vandet i kommunen er rent, når der nu er problemer så mange steder. Men du kan fortsat trygt drikke vandet her i Lyngby-Taarbæk!
facebook