Skål i solen!

Solen brager ned fra en (næsten) skyfri himmel, masser af fri- og feriedage venter forude, benene er ved at få lidt kulør, og sommervinen til Sankt Hans, studenterfesten, de hyggelige vennemiddage og de mange lune sommeraftener på terrassen skal findes! Her kommer Holte Vinlager i Virum ind i billedet, for de har virkelig mange herlige sommervine til yderst rimelige priser. Nogle er med forfriskende bobler, mens andre er helt uden, og der er både hvide, rosé og røde vine, som egner sig fantastisk til sommerhygge i haven.

Holte Vinlager foreslår bl.a. følgende dejlige vine:

Campo del Passo 
Prosecco
“Lavet på Glera-druen. Halvtør, frisk og læskende mousserende vin, som byder på livlige bobler og en rigtig fin balance mellem floralitet, frugt og sødme. En Prosecco med alt, man kan forvente!” Læs mere og bestil den her.

Caylus Cuvée Spéciale 
2021 Languedoc
“Lavet på ren Chardonnay fra gamle vinstokke. Skøn duft af lyse frugter i kombination med blomster og smør. Smagen er frisk, fyldig og tør. God fedme med en behagelig lang eftersmag.” Læs mere og bestil den her.

Babydoll Sauvignon Blanc 
2021 Marlborough
“Vores største Sauvignon Blanc succes nogensinde! Munden fyldes af stikkelsbær, passionsfrugt, hyldeblomst og citrus, samt en let krydring. En finesserig herlighed, som bare smager af mere!” Læs mere og bestil vinen her.

Les Voiles l’Atlantique Rosé 
2022 Bordeaux
“Lavet på ren Merlot. Flotte noter af hindbær og skovjordbær, samt lidt stikkelsbær, som samles i en dejlig frisk og imødekommende eftersmag. Fantastisk og enestående rosé fra Bordeaux!” Læs mere og bestil her.

Réserve Pierre 
2020 Costières de Nîmes
“Røde frugter i duften med aromaer af kanel og provencekrydderier. Smagen præges af jordbær, hvor teksturen er afrundet og velafbalanceret. Lækker eftersmag, som byder på vanilje og peber.” Læs mere og bestil vinen her.

Navigatore Chianti Classico
2019 Toscana
“Utrolig fyldig, kompleks, og afbalanceret vin på Sangiovese-druen. Her får du aromaer af varme lavendelmarker og duften af modne druer, der hænger på vinstokkene. Et superklassisk glas vin!” Læs mere og bestil her.

Moscato Spumante Dolce 
Piemonte
“Frisk og charmerende duft af blomster med delikate noter af æbler, citron, frisk druesaft, orangeblomst, nyslynget honning og hvid fersken. Livlige bobler, frugtig smag og perfekt afstemt sødme.” Læs mere og bestil vinen her.

God fornøjelse i sommervarmen!

Læs mere om Holte Vinlager lige her.

 

Foto: ABW