Festival hen over hele sommeren

Har du hørt om Madkestellets festival Under Himlen? Her er tale om en lang serie arrangementer med mere end 50 koncerter, talks, gastronomiske oplevelser, open air film og meget andet, og det løber af stablen over hele fire måneder fra juni til september 2023 i naturskønne omgivelser på Madkastellets restauranter i Dyrehaven, Brede og forskellige andre steder i området.

Der er sammensat et stort og bredt program, som med overvejende sandsynlighed vil vil pirre din nysgerrighed! F.eks. bliver der bl.a. koncerter med Jada, Bremer McKoy, Alberte og Coco O, jordbærfestival, ølsmagninger, fællesmiddage, talks med bl.a. Paprika Steen og Lars Brygmann, Lars Findsen og Christian Kirk Muff og meget andet spændende! Der vil løbende komme nye ting på programmet – ogh du kan holde dig orienteret via Under Himlens nyhedsbrev!

Billetter

Billetter til arrangementerne bliver løbende sat til salg, og vær opmærksom på, at der kun er et begrænset antal af disse. Du kan gå på opdagelse og købe billetter til sommerens herlige oplevelser direkte her.

Læs meget mere om Madkastellets Under Himlen her.

 

Foto ABW