Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Jul 16, 2018-Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyv, Lyngby
Klokken 17.56 tilbageholdt personalet i Føtex i Lyngby en 16-årig kvindelig butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer for cirka 300 kroner. En patrulje blev sendt til stedet for at overtage den unge kvinde.

Butikstyveri, Lyngby
Klokken 13.55 var to butikstyve på spil i Netto på Lyngbygårdsvej. De blev begge opdaget, og den ene stak derfor af, imens den anden, en 31-årig mand fra Valby, blev tilbageholdt af personalet, indtil en patrulje nåede frem.

Tricktyveri, Hellerup
Klokken 12.50 spurgte en italiensk udseende mand en mand på Tranevænget om vej til lufthavnen. I forbindelse med samtalen, ville den italiensk udseende mand også fremvise noget Armani-tøj, som han havde til salg, men dette blev afslået, og han kørte sin vej. Manden, der havde angivet vej til lufthavnen, opdagede efterfølgende, at hans taske, som før stod på vejen, nu var væk. I tasken var blandt ande t manden s pung og mobiltelefon.

Der er sandsynligvis tale om den samme mand, som også er nævnt i døgnrapporterne her og her.

Butikstyveri, Lyngby
Klokken 13.55 var to butikstyve på spil i Netto på Lyngbygårdsvej. De blev begge opdaget, og den ene stak derfor af, imens den anden, en 31-årig mand fra Valby, blev tilbageholdt af personalet, indtil en patrulje nåede frem.

Tricktyveri, Hellerup
Klokken 13.45 ringede det på en ældre kvindes dørtelefon på Strandvejen. En mand sagde, at han var fra kommunen, og at han skulle tale med kvinden.

Kvinden lukkede ham ind, og de talte sammen i en halv times tid, hvorefter han gik igen. Efterfølgende fandt kvinden ud af, at der var forsvundet 1200 kroner fra hendes pung, der lå i en skuffe i stuen, ligesom et guldur også var forsvundet.

Manden beskrives som sidst i 20’erne samt pæn og nydelig.

Brand i bil, Allerød
Klokken 19.11 var der brand i en bil, der stod på Skovmosen. Det viste sig at være den samme bil, som sættes i forbindelse med et skyderi i Lyngby den 11. juli 2018. Læs mere om dette i særskilt pressemeddelelse fra i dag.

Gik rundt med attrappistol, Lyngby
Klokken 15.35 anmeldte et par kunder i Magasin, at en mand gik rundt med en pistollignende genstand i bukselinningen.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor en 35-årig mand fra Herlev blev pågrebet.

I mandens bukselinning blev der fundet en pistolattrap, og manden blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og efterfølgende kørt hjem.

Spirituskørsel, Lyngby
Klokken 01.30 blev en 34-årig mandlig bilist standset i en rundkørsel på Eremitageparken og kontrolleret. Manden fik alkomteret til at reagere, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå en eventuel promille.

Listetyv, Lyngby
Klokken 07.00 anmeldte en borger fra Lyngby, at en listetyv i løbet af natten havde været inde i borgerens hus og stjæle blandt andet en computer, kontanter samt nogle smykker. Tyven var formentlig kommet ind via et åbentstående vindue eller en åbentstående terrassedør, imens husets beboere sov.

Skyderi, Lyngby
Klokken 20.54 blev det anmeldt, at en mørk Audi stationcar kørte ad Akademivej med en pistol ud af vinduet. Bilen standsede ved krydset Akademivej/Kollegiebakken, hvorefter en person stillede sig bag bilen og affyrede adskillige skud. Der er ingen meldinger om, at nogen personer skulle være ramt.

Ved politiets ankomst blev der fundet afskudte patronhylstre, og Nordsjællands Politi kæder hændelsen sammen med skyderiet, der fandt sted på Lundtoftevej i Lyngby onsdag den 11. juli.

Kort efter skyderiet anmeldte flere borgere, at to personer netop havde parkeret en mørk Audi nær Paul Bergsøe Kollegiet i Nærum, som de stod og fiflede ved, inden de forsvandt i området. Nords jælland s Politi har efterfølgende sikret bilen, som er den samme, der blev set køre på Akademivej. Bilen skal nu undersøges nærmere.

Nordsjællands Politi anmoder om, at vidner der måtte have overværet skyderiet eller episoden ved Paul Bergsøe Kollegiet, eller generelt har viden om baggrund og personer, der har været involveret i episoden, kontakter Nordsjællands Politi på 114.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at begge skyderier skyldes en lokal konflikt imellem to kriminelle grupperinger.