Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, og hos Chaya finder du super delikate færdigpakkede julekalendere fra Summerbird, Valhrona og Lakrids By Bülow – ligesom Chaya også kan tilbyde sin egen skønne julekalender samt en adventskalender med herlige teer!

Chaya kan i år tilbyde både en spændende og velsmagende julekalender med en tesi, en ny dejlig te hver dag, beskrivelser og bryggevejledninger samt ikke mindst en særlig te-relateret gave til den 24. december. Derudover tilbyder Chaya tillige en adventskalender med fire interessante teer til de fire søndage i Advent. I de to julekalendere præsenteres du for gode sorte, hvide, grønne og røde teer.

Fra Summerbird tilbyder Chaya i år fire forskellige julekalendere – herunder “Edition Nöel” med hele to stykker super delikat chokolade bag hver låge. Kalenderen er fyldt med ikoniske sommerfugle, smagfulde chokoladebarer og andre populære julevarianter.

Fra Valrhona tilbyder Chaya to forskellige julekalendere med vidunderlig Valrhona-chokolade, som kan tilfredsstille enhver chokolade-enthusiast. Den ene er med rene chokoladestykker, og den anden er med blandet indhold af blandt andet carréer, fyldte pralinéstykker og dragéer.

Julekalenderen fra Lakrids By Bülow er med både gamle kendinge og nye spændende smage – og er helt perfekt at dele, med en du har særligt kær!

Se og bestil de lækre julekalendere fra Chaya her.

Foto: Chaya. Pressefoto.