Holte Vinlager skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Unikke tilbud:

Nogle gange føler vi trang til at forkæle dig ekstra meget – og det er lige præcis hvad vi har valgt at gøre med dette helt fantastiske tilbud. Vi har nemlig ”dumpet” prisen på én af vores største bestsellere gennem mange år, Toscanello – så du lige nu sparer en ekstra 10’er pr. flaske! Tilbuddet er helt exceptionelt og gælder kun en uge, så skynd dig at bestille en kasse eller to!

Nederst kan du se alle de gode tilbud – nogle er endda ekstra nedsat til og med den 7/5 2019. Værd at bemærke er også det uhørt flotte tilbud på en super lækker rom fra Panama – ægte 10 års i den sødmefulde og venlige spanske stil.

Det er fuldstændig uhørt at vi har solgt over 200.000 flasker Toscanello på fem år. Og alligevel forstår vi det godt i Holte Vinlager – for den smager helt forrygende. Det er en yderst karakterfuld og velkomponeret rødvin fra Toscana. Den er lavet på 100% Sangiovese Grosso, der er hoveddruen i Toscana. Mest velkendte vine på druen er Brunello di Montalcino og Chianti Classico, og vinen tåler absolut sammenligning med disse.