LTK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om seniorugen:

18-24. maj – en festlig og inspirerende uge for seniorer i Lyngby-Taarbæk.

Morgengymnastik, cykelture, gåture, foredrag, rundvisninger, musik, åbent hus og fællesspisning er nogle af de 88 aktiviteter i programmet for Seniorugen 2019. En uge for seniorer med fokus på inspiration, fællesskab, livsglæde, kulturelle oplevelser og en sund livsstil.

Nyt navn men samme indhold

Seniorugen har skiftet navn fra Ældreugen til Seniorugen – men indholdet er det samme som de sidste års succeser.

“Ligesom de foregående år er Seniorugen en mulighed for at se og afprøve nogle af de mange lokale tilbud, som findes i Lyngby-Taarbæk. Formålet med Seniorugen er at inspirere til en sund og aktiv livsstil – og i år er der ekstra mange inspirerende aktiviteter inden for både de etablerede motionstilbud og den fysiske aktivitet, du selv udøver fx ved at gå eller cykle en tur,” siger borgmester Sofia Osmani og forsætter: “Vi har sammen med lokale foreninger og frivillige skabt et fantastisk program – det har aldrig været større og mere alsidigt. I år når vi også ud til alle bydele, hvilket har været et stort ønske hos både arrangørerne og deltagere. Så jeg tror, det bliver en god uge med noget for enhver smag.”

Tag din nabo med

I år har arrangørerne særlig fokus på også at få borgere med til Seniorugen, som ellers har svært ved at komme ud ad døren af enten psykiske eller fysiske grunde.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Bodil Kornbek siger: “Seniorugen er for alle kommunens seniorer, også dem som kan have lidt svært ved at komme hjemmefra. Jeg synes, vi har et fælles ansvar for hinanden – og derfor opfordrer vi alle deltagere til at tage et kig rundt i deres lokale bekendtskabskreds for at invitere fx en nabo eller god ven med. For at imødekommende dårligt gående tilbyder vi som noget nyt kørsel til udvalgte af arrangementer.”

Seniorugen er arrangeret af Lyngby-Taarbæk Kommune i samarbejde med lokale foreninger, organisationer, frivillige og kulturelle institutioner. Desuden deltager i år flere handelsdrivende som sponsorer og arrangører.

Program og tilmelding

Seniorugens program vil være at være at finde på kommunens hjemmeside www.seniorugen.ltk.dk og som trykt udgave i Borgerservice og på bibliotekerne fra d. 26. april.

Nogle arrangementer kræver tilmelding, andre kan du blot møde op til. Der åbnes for tilmeldinger d. 30. april kl. 10.00. Tilmelding kan ske digitalt eller ved at møde op på Stadsbiblioteket i Lyngby.