”Jeg har været super tilfreds med algebehandling af min træterrasse. Den trængte virkelig til det. I løbet af kort tid blev den fin og ren.”

Sådan skriver en af kunderne hos Fliserensning.dk, der har en topscoring på Trustpilot. Firmaet har da også over 15 års erfaring med rensning og behandling af ikke blot ‘havens gulv’, men også tag og facader. Deres vogne kører i hele Nordsjælland, bl.a. Lyngby.

Fliserens.dk løser opgaver i Lyngby – pressefoto

”Vi kommer med stor erfaring, og vi ser hver opgave som unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi brugere hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os,” siger direktør Henrik Madsen.

Det er en dedikation til kvalitet og god service, som kunderne har lagt mærke til. Fliserensning.dk blev således i 2020 kåret til ”Årets Algebehandler 2020” på hjemmesiden: Anmeld-haandvaerker.dk. En kåring baseret på kundernes anmeldelser og ratings.

Ny viden om behandling af fliser
Alle ansatte er opdateret om den nyeste viden om rensning og behandling af fliser, tag og facader. Det sker på kurser i både Danmark og udlandet. Og det er nødvendigt for at kunne blive ved med at yde en god service.

”Der bliver hele tiden udviklet nye midler og nye metoder. Jeg synes, det er vigtigt at både jeg og mine medarbejdere hele tiden er opdateret. Vi har som mål at levere de bedste resultater til vores kunder. Og så er vi også meget opmærksomme på den miljø-faktor, der er omkring algebehandling,” forklarer Henrik Madsen.

Fliserensning.dk benytter kun miljøgodkendte midler og er meget omhyggelige med at dosere efter anvisninger fra producenten. Den hurtigtvirkende algefjerner er biologisk nedbrydelig, misfarver ikke og påvirker ikke grundvandet.

Forebyg flisepest
De fleste fliser angribes med tiden af flisepest, alger og mos, men det faktisk nemt at rense dem. Det gøres med professionelt udstyr og en teknik, så flisernes overfalde ikke ødelægges. Og med en årlig forebyggende behandling, sikrer Fliserensning.dk, at der ikke igen kommer alger og mos.

Behandlingen virker med det samme, men der kan gå lidt tid, før den har fuld effekt. Algerne dør øjeblikkeligt, men det er herefter vand og vind, der fjerner dem helt fra fliserne.

Uanset om du ønsker en grundig fliserens eller blot en forebyggende behandling på din ejendom i Lyngby, er du meget velkommen til at kontakte Fliserens.dk for et uforpligtende tilbud.

Læs her.

Fliserensning.dk ApS
22 80 90 01
info@fliserensning.dk

Følg Fliserensning på Facebook