4 oplevelser til dit forår

Vi har udvalgt 4 skarpe oplevelser du kan krydre dit forår med. Deltag i en fællesspisning enten i Lynæs eller Fredensborg, du kan også komme tæt på kunstnerne Sonia Delauney og Wilhelm Marstrand, på henholdsvis Louisiana og Nivaagaards Malerisamling.

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Fællesspisning i det nordsjællandske

·        To dage på cykel, ved bålet og ved havet

·        Wilhelm Marstrand på Nivaagaards Malerisamling

·        Sonia Delauney på Louisiana of Modern Art

FÆLLESSPISNING I DET NORDSJÆLLANDSKE

Hvem vil du spise sammen med over et godt måltid mad? Kig forbi til en fællesspisning.

Hver uge, kan du bytte din sædvanlige bordherre eller borddame ud med helt nye ansigter, i Madkollektivet i Fredensborg eller i Lynæs Surfcenter nær Hundested. En fællesspisning er ikke en restaurant, det er en fællesspisning, hvor man spiser sammen, hygger sammen og rydder op sammen.

EN WEEKEND I NORDSJÆLLAND

To dage på cykel, ved bålet og ved havet

I Vinteren 2021 arrangerede vi en vinterweekend på cykel for fotografen Daniel Villadsen. Her besøgte han Hillerød Camping, Gribskov, de lokale gårdbutikker, Feriecenteret Sankt Helene, Heatherhill, Tibirke Bakker og den frosne Arresø. Læs om Daniels oplevelser på turen og få masser af tips til din egen cykeltur og museumsbesøg.

HAR DU HØRT OM SONIA DELAUNEY?

En grafisk kjole, der fik folk til at snakke – Se Sonia Delauney på Louisiana Museum of Modern Art

For Sonia Delauney var det at arbejde med kunst ikke kun at bekende sig til én retning. Oplev den fransk-russiske kunstner, der bevægede sig indenfor avantgardismen, men lavede værker både indenfor maleri, beklædning og grafik.

DEN STORE FORTÆLLER OG GULDALDERMALER WILHELM MARSTRAND

90 værker fra Wilhelm Marstrands overvældende og mangfoldige produktion

Den danske guldaldermaler Wilhelm Marstrand (1810-1873) mestrede som få at skildre komplicerede kompositioner med mange farvestrålende figurer i livfuld bevægelse og blev i sin samtid opfattet som et geni. Oplev Wilhelm Marstrand kunst på Nivaagaards Malerisamling.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Danmarks bedste campingplads 2022

❤️ Halsninoen 52 km gennem Halsnæs

❤️ Gratis oplevelser for par