Det er snart sommer og hvis du kunne tænke dig en flyvende start på den, så læs bare videre, for nedenfor giver vi dig nemlig seks knaldgode anbefalinger på hvidvine, der smager forrygende.

Vi kender det alle – lysten til et glas kølig hvidvin, når solen skinner og temperaturerne er lune. Det kan være på en picnic, til fest, i hverdagen eller til afslappende weekender med hygge i haven eller på terrassen. Vores forslag til dig er hvidvine med hvert deres særpræg, da de er lavet på forskellige druer. God fornøjelse 😀

Beauvignac Chardonnay 2020 Languedoc

Denne hvidvin fandt vi på Vinexpo (verdens største vinmesse) i 1997, og den har været vores mest solgte europæiske hvidvin lige siden.

Druerne til vinen får lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene, og det giver en vin med en skøn, frisk frugt, som samtidigt fremstår fed og fyldig.

Les Voiles l’Atlantique 2020 Bordeaux

Her får du en frisk og sprød Sauvignon Blanc. Vinen er svagt grøn i farven, en anelse syrlig og let tør. Den både smager og dufter intenst af hyldeblomst, og det gør den helt perfekt til de lunere temperaturer.

Genial til salater, kylling, fisk eller skaldyr. Serveres direkte fra køleskabet!

Grüner Veltliner 2021 Østrig

Ingen anden vin udtrykker sjælen i druen Grüner Veltliner, lige så godt som denne hvidvin gør: Den er krydret, forfriskende og diskret underspillet. Virkelig høj klasse.

Østrigsk vin buldrer fremad – smag her hvorfor!

Thörnicher Riesling Trocken 2020 Mosel

Forrygende Riesling fra Mosel – vi fandt vinen på en tysk vinmesse med 43 forskellige producenter, for snart 20 år siden. Og den har været et kæmpe hit hos vores kunder lige siden.

En rigtig ”darling”, der vil glæde dig som elsker tysk Riesling!

Pinot Grigio 2020 Trentino

Fantastisk Pinot Grigio! Det er en virkelig flot hvidvin, der med frugt, mineralitet og et friskt bid overbeviser enhver om at området Trentino laver nogle af Italiens bedste hvidvine.

Vinen vil især være lækker til skaldyrsrisotto, bagt fisk eller kolde udskæringer af lyst kød. Den behøver ikke serveres for kold – gerne ved cirka 10 grader.

Troupe Albariño 2019 Rias Baixas

Strålende hvidvin – livlig og med masser af fylde i smagen. Albariño-druen skinner igennem med grønne æbler, abrikos, hvid fersken og friske citrusfrugter. Den fyldige frugt afbalanceres af en sprød og fin afstemt syre.

Som skabt til skaldyr, risotto og kylling.