Frederik Gytkjær var skuffet og chokeret over vores start på kampen mod OB, hvor de indkasserede to hurtige mål. Især fordi, at trænerteamet havde sat holdet fantastisk op.

– Jeg er skuffet, det siger sig selv. Jeg synes, at trænerne havde sat os helt vildt godt op til den her kamp. Trænerteamet havde givet os ild i øjenene, og derfor er det også chokerende, at vi får den start, som vi gør, siger vores frustrerede målscorer og fortsætter: – Pilen peger kun på os spillere. Alle mand skal se sig selv i spejlet og finde ud af, hvad vi kan gøre bedre til næste kamp. At vi pisser det hele væk i første halvleg, er ikke acceptabelt.

– Vi får løftet os i anden halvleg og vist noget af det, der skal til for at overleve, men det er uacceptabelt, at vi ikke gjorde det før pausen.

Skudstatistikken efter kampen sagde 21 skudforsøg til Lyngby og 9 til OB, og det overrasker ikke Gyt.

– Jeg havde godt på fornemmelsen, at de scorede på næsten alt, hvad de skabte i første halvleg, og at vi taber med sådan en statistik, er selvfølgelig skuffende.

– Men vi skal forstå, at vi skal levere en god kamp i 97 minutter for at få en sejr i Superligaen i denne sæson, længere er er den ikke, slutter Gytkjær.

Kilde.