🍷
Konfirmationens vine ⛪️
Står den store konfirmationsfest for døren? Vi ved, at festplanlægningen kan være næsten uoverskuelig, så vi vil gerne tilbyde dig at løfte noget af byrden fra dine skuldre ved at lade os hjælpe dig med vinen.

Vi står klar til at rådgive dig omkring vinindkøbet til den store dag; dyk derfor allerede nu ned i vores gennemgribende vejledning om, hvordan man køber ind til konfirmationsfesten og de andre store fester. Her guides du nænsomt igennem en masse tips og tricks, som du måske kunne have overset.

Klik her for at læse vores mange gode råd og tips: www.holtevinlager.dk/konfirmation/

Desuden har vi også samlet fire vinmenuer i forskellige prisklasser, som du kan købe og anvende, som de er – eller du kan bruge dem til inspiration til dit næste store arrangement.“DEN FRANSKE”

Det sikre valg. Uanset om der er tre-retters menu eller buffet, så rammer disse vine bredt.

Her får du klassiske bløde vine fra Frankrig med en fin elegance.
Køb online“DEN ITALIENSKE”

Her er ikke bare vin til maden; disse vine skaber en del af hele måltidet! Her får du karakterfulde italienske vine uden for meget vildskab.

Gennemgående høj kvalitet, som spreder stor glæde blandt dine gæster.
Køb online“DEN ELEGANTE”

Går du efter finesse og enkelthed på højt niveau, anbefaler vi denne menu. Vinene fra den nordlige del af Europa giver vine med et skarpt fokus på detaljerne.

God mad bliver bare bedre med gode vine!
Køb online“DEN EKSKLUSIVE”

Vinmenu på topniveau!

Ønsker du at forkæle dine gæster ud over det sædvanlige, så bliver det ikke bedre end denne menu. Her fuldender du konfirmationen med ren og kompromisløs luksus fra start til slut.
Køb online
Vidste du?

Du kan få billede af konfirmanden på flaskerne – GRATIS! Spørg i din lokale butik, hvordan det foregår…
Holte Vinlager