De aktive FENRIS-højtalere fra danske Argon Audio er en spritny højtalerserie i stilrent skandinavisk design, som giver dig suverænt god lyd for pengene, uden at du skal se på et helt anlæg i reolen. FENRIS er også geniale som TV-højtalere. De er nemlig lige så nemme at bruge som en almindelig soundbar, og prisen er også den samme. Men de lyder meget bedre, blandt andet fordi de spiller i rigtig hi-fi-stereo. Det gør en kæmpe forskel for din oplevelse.

TV-lyd, gaming, trådløs musik og pladespiller

HDMI-indgangen på FENRIS er en genial nyhed. Det betyder nemlig, at du kan tilslutte dit TV digitalt og styre lydstyrken fra din TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening inklusive automatisk tænd/sluk. Perfekt til film, serier og gaming. Du kan spille alverdens musik trådløst fra din telefon via Bluetooth, og du kan også nemt tilslutte en ganske almindelig pladespiller – alt det nødvendige er indbygget!

FENRIS-serien består af gulvmodellen FENRIS A55 samt de kompakte FENRIS A4 og A5, som kan stå på en hylde eller gemmes væk i dit TV-møbel. FENRIS er designet til det moderne hjem, og derfor skal betjening og tilslutning naturligvis også være nemt. Du skal blot give den ene højtaler strøm fra stikkontakten og trække det medfølgende kabel mellem de to højtalere – så er du kørende.

I videoen foroven kan du høre meget mere om alle fordelene ved den nye FENRIS-serie.

Vi står selvfølgelig klar i butikken til at demonstrere FENRIS for dig – der er kaffe på kanden.

LÆS MERE OM FENRIS

Argon Audio

FENRIS A4

Trådløs højtaler – stereo

2.699,-

/ Sæt

Argon Audio

FENRIS A55

Trådløs højtaler – stereo

4.999,-

/ Sæt

Argon Audio

FENRIS A5

Trådløs højtaler – stereo

3.299,-

/ Sæt

KUNDESERVICE

BUTIKKER & ÅBNINGSTIDER