Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/06/27-2022/07/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på manddrab, Kgs. Lyngby

En 42-årig blev klokken 17.05 anholdt og sigtet for drabsforsøg mod en 78-årig kvinde. Manden var kort forinden trængt ind på kvindens bopæl, hvor han havde taget kvælertag på hende. Manden fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby klokken 11. Der vil blive begæret lukkede døre.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

Klokken 03.55 blev en 45-årig mand fra Kgs. Lyngby standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og bragt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens promille til brug for den videre behandling af sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. juni – 03. juli 2022

Gasledning skåret over, Virum

En gasledning blev klokken 08.00 ødelagt i forbindelse med et gravearbejde på Furesøvej. Beboerne i de nærliggende huse blev varslet, og der blev hurtigt slukket for gassen.

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

En 32-årig udenlandsk mand uden fast adresse blev klokken 15.15 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet en parfume. Manden blev sigtet for forholdet, som han erkendte og betalte i den forbindelse en straksbøde.

Besiddelse af stoffer, Virum

En 20-årig mand fra Virum blev klokken 17.24 truffet på Askevænget. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Togdriften indstillet, Kgs. Lyngby

Togdriften ved Lyngby Station blev torsdag aften i en periode indstillet i forbindelse med politiets undersøgelser vedrørende en anmeldelse om et muligt røveri i Netto på Jernbanepladsen. Det viste sig dog, at der ikke var tale om et røveri, men om en misforståelse i forretningen.

Tyveri fra skole, Virum

Klokken 08.49 blev det anmeldt, at en mand omkring klokken 8.10 havde indfundet sig på Hummeltofteskolen, hvor han havde stjålet en indkøbstrolley. Han beskrives som: mand, afrikansk af udseende, 27-32 år, ca. 180 cm, muskuløs af bygning, mørk i huden og skaldet/karseklippet. Iført mørk hættetrøje med lynlås foran, sort eller mørkeblå T-shirt, hvide arbejdsshorts og lyse gummisko.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 15.48, at de tilbageholdt en udenlandsk mand, som havde stjålet varer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 21-årig, der blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Sigtet for narkokørsel, Virum

Klokken 01.10 natten til torsdag blev en 23-årig mand fra København sigtet for narkokørsel. Manden blev truffet af en patrulje på Kongevejen, og da det tillige viste sig, at han tidligere var frakendt førerretten blev han også sigtet for at køre uden kørekort.

Disharmonisk harmonikaspil, Kgs. Lyngby

En 65-årig mand uden fast adresse blev tirsdag formiddag omkring klokken 11.30 bortvist fra tunnelen under Lyngby Station, hvor han havde taget opstilling. Manden spillede harmonika og forsøgte samtidig at tigge penge fra forbipasserende.

Flere tilfælde af musik til ulempe, Nordsjælland

På Selmersvej i Hørsholm blev der spillet så høj musik, at en beboer i området klokken 23.47 kontaktede politiet. Da en patrulje kom til fest-adressen, var der imidlertid skruet ned for musikken. I Hornbæk var en fest på Valnøddevej klokken 02.18 så forstyrrende for de omkringboende, at politiet sendte en patrulje til stedet. I Kgs. Lyngby blev en havefest på Caroline Amalie vej lukket af en patrulje klokken 03.30.

Kvinde taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 60-årige udenlandsk kvinde blev mandag eftermiddag klokken 13.05 taget for butikstyveri i H&M i Lyngby Storcenter. Kvinden blev sigtet for forholdet og taget med på politistationen til nærmere afhøring.

Gademusikant til ulempe, Kgs. Lyngby

En 65-årig mand uden fast adresse spillede søndag formiddag omkring klokken 11 harmonika i en sådan grad, at han blev opfattet som værende til ulempe. Manden blev derfor bortvist fra tunellen ved Lyngby Station, hvor han sad.