Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/06/21-2024/07/02.

Cyklist kørt ned, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag morgen klokken 7.06 skete der et trafikuheld på Rævehøjvej. En 55-årig kvinde på cykel kørte nordgåede ad Hjortekærsvej rundt i svinget mod øst ad Rævehøjvej, da hun blev ramt af en 46-årig mand i bil, der ikke overholdt sin vigepligt.

Indbrud i skole, Lyngby-Taarbæk

I weekenden har der været indbrud i en skole på Askevænget. Der var opbrudt et opbrudt et vindue ind til et klasselokale. Her var der brudt ind i et teknikskab og stjålet 13 iPads. I samme periode var der indbrud i en skole på Grünersvej i Holte. Her havde tyven brudt et vindue op til skolens kontor, og der var stjålet 24 Pads.

Solouheld, Lyngbyvej

En 32-årig mandelig bilist fra København kørte kl. 15.28 i 1. vognbane i sydlig retning ad Helsingørmotorvejen, da han påkørte autoværnet. Dette medførte, at bilen rullede rundt og landede på Lyngbyvejen, som forløber langs Helsingørmotorvejen. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Bil nødflyttet, og vejen spærret kortvarigt. Movia underrettet herom. Ingen melding om personskade.