Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/03/27-2024/04/09.

El-værktøj stjålet fra bil, Kgs, Lyngby

Mellem mandag aften og tirsdag morgen klokken 07 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod i Lundtofteparken. Tyven har lavet et hul ved låsen i den ene sidefør for at skaffe sig adgang til bilen. Der er også stjålet diverse el-haveredskaber fra en varebil, som stod på S. Willumsensvej.

Røveri mod forretninger, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag klokken 17.15 udviklede et butikstyveri på Lyngby Hovedgade sig. To drenge på henholdsvis 13 og 14 år forsøgte at flygte, efter at være blevet pågrebet med stjålne varer, og i den forbindelse tildelte de to drenge de vagter der havde stoppet dem slag, spark og spyt.

Truende adfærd, Kgs. Lyngby

En 29-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 13.39 sigtet efter Ordensbekendtgørelsen for at råbe af personalet og være truende i sin adfærd i flere butikker i Lyngby Storcenter.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand fra Hillerød blev kl. 18.42 sigtet for at butikstyveri mod COOP365 på Jernbanepladsen. Her havde manden stjålet et ukendt antal tomme pantflasker fra butikken, som han efterfølgende forsøgte at pante.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 20-årig mandlig bilist fra Birkerød blev kl. 19.16 sigtet for narkokørsel på Frederiksdalsvej.