Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/03/20-2024/04/02.

El-værktøj stjålet fra bil, Kgs, Lyngby

Mellem mandag aften og tirsdag morgen klokken 07 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod i Lundtofteparken. Tyven har lavet et hul ved låsen i den ene sidefør for at skaffe sig adgang til bilen. Der er også stjålet diverse el-haveredskaber fra en varebil, som stod på S. Willumsensvej.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

Matten mellem mandag og tirsdag skete der endnu et indbrud i en bil. Bilen, der holdt på Askimvej havde fået knust trekantsruden i højre bagdør. Infotainmentsystemet var blevet afmonteret og et par solbriller var blevet taget.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem mandag og tirsdag var en bil indbrudstyv på spil på Kirkebakken. Den lille bagerste siderude i venstre side var knust og radio og navigationsanlægget var stjålet.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

Også på Kaningårdsvej har en borger haft indbrud i sin bil tirsdag nat. En rude var blevet knust og anmelder oplyste, at hovedenheden var blevet stjålet, lige som tyven havde forsøgt at stjæle skærmen bag rattet.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en bil på Kongestien. Natten mellem mandag og tirsdag var en rude i bilen blevet knust og der var blevet fjernet moduldele fra midter konsol og handskerum.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag nat skete der også et indbrud i en bil på Kaningårdsvej. Anmelder oplyste at bilen, var blevet brudt ind i ved rudeknusning af venstre siderude, og infotainment systemet var blevet stjålet.

Flugtbilist, Virum

Anmeldelse kl. 11.29 om, at en 52-årig mandlig cyklist fra København var blevet påkørt af en varebil med trailer på Kongevejen, som efterfølgende var kørt fra stedet. Varebilen påkørte cyklisten, da varebilen skulle dreje til højre. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Narkokørsel, Frederikssund

En 37-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev kl. 16.45 sigtet for at køre narkokørsel på Frederikssundsvej, og of rat være i besiddelse af en mindre mængde cannabis.