Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/03/04-2024/03/12.

Beruser, Vedbæk

Anmeldelse kl. 15.57 om, at der var en meget beruset ung mand, som ikke kunne stå oprejst ved Vedbæk Stationsvej. Beredskabspatrulje til stede , som fik kontakt med den 25-årige unge mand, og sendt ham på et tog hjem til Kgs. Lyngby.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 18.00 om færdselsuheld på Lundtoftevej. En sort personbil kørte ad Sorgenfrigårdsvej i østlig retning, hvor bilisten kørte ligeud over for rødt, og påkørte en 29-årig kvindelig cyklist fra København, som cyklede ad Toftebæksvej i nordgående retning. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Beredskabspatruljen fandt efterfølgende frem til bilisten, en 88-årig mand fra Kgs. Lyngby, som blev sigtet for forholdet.

Sigtet for hash, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 17.45 sigtet for besiddelse af en joint på Lyngby Hovedgade.

Sigtet for hash, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra Bagsværd blev kl. 17.55 sigtet for besiddelse af en større mængde hash på Gammel Jernbanevej.

Tyveri fra lastbil/varebil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem mandag og tirsdag var der indbrud i en varevogn, som holdt parkeret på Lindevej. En ukendt gerningsmand havde skåret/klippet op i sidedøren og derved skaffet sig adgang til varerummet. Der var stjålet batteridrevet værktøj.

Vanvidskørsel, Gørløse

En 58-årig kvindelig bilist fra St. Lyngby kørte kl. 19.10 nordøst ad Hovedvejen, hvor hun i krydset ved Lystrupvej ville fortsætte frem for grønt. Samtidig kørte en 32-årig mandlig bilist sydvest ad Hovedvejen, hvor han i krydset med Lystrupvej foretog et venstresving for grønt ad Lystrupvej, hvorved han kolliderede frontalt med den kvindelig bilist. Beredskabspatrulje og Falck til stedet.

Ingen melding om personskade. Kvindes bil blev nødflyttet og mandens bil blev beslaglagt på stedet, da det viste sig, at han havde en promille på over 2,00. Han blev derefter bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Vanvidskørsel

Ifølge færdsels- og straffeloven defineres vanvidskørsel som:

  • Kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100 km/t.
  • Kørsel med en hastighed på 200 km/t. eller derover
  • Spirituskørsel med en promille over 2,00

Derudover er det også vanvidskørsel, hvis man:

  • Udviser særlig hensynsløs kørsel – det kan fx være, hvis man i tæt trafik gentagne gange overskrider fuldt optrukne spærrelinjer og dermed skaber farlige situationer, eller hvis man kører imod færdselsretningen på en motorvej
  • Forsætlig forvolder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed – det kan fx være, hvis man kører bilen ind på cykelstien for at forskrække cyklisterne, eller hvis man bevidst påkører fodgængere i et fodgængerfelt

Musik til ulempe og hash, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 16.55 om at der blev spillet høj musik på Rønne Allé, som havde stået på i seks timer. Da beredskabspatruljen kom til stedet viste den høje musik sig at være høj lyd fra et TV. Endvidere fandt patruljen en mindre mængde hash, som de efterfølgende sigtede en 28-årig mand fra Kgs. Lyngby for at besidde.

Narkosalg, Virum

En 27-årig mand fra Hvidovre blev kl. 10.42 sigtet for hashsalg ved Sennepsmarken.

Tyveri fra varebil, Virum

Anmeldelse kl. 14.56 om tyveri fra varebil på Skovridergårdsvej sket mellem tirsdag den 5. marts kl. 15.30 og onsdag den 6. marts kl. 10.00. Skydedøren i varebilens højre side var brudt op. Der var stjålet diverse el-værktøj.