Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/02/26-2024/03/05.

Beruser, Vedbæk

Anmeldelse kl. 15.57 om, at der var en meget beruset ung mand, som ikke kunne stå oprejst ved Vedbæk Stationsvej. Beredskabspatrulje til stede , som fik kontakt med den 25-årige unge mand, og sendt ham på et tog hjem til Kgs. Lyngby.

Butikstyveri, Hillerød

I en butik i Slotsarkaderne blev en 67-årig kvinde fra Hillerød taget for butikstyveri klokken 18.08 mandag. Hun samlede diverse varer til en samlet værdi på ca. 300 kr., som hun lagde i en medbragt taske, hvorefter hun gik til kassen, hvor hun betalte for 2 par sko for derefter at forlade supermarkedet.

Sommerhus brændte ned, Jægerspris

Et sommer hus på Elmetoften brændte mandag aften ned. Branden blev anmeldt klokken 19.19 og politi og brandvæsen kørte straks til stedet. Ingen personer kom til skade ved branden, hvis årsag endnu er ukendt.

Havde narko på sig, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag aften klokken 20.18 truffet af en patrulje på Jernbanepladsen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en kniv samt en moderat mængde hash og MDMA. Den 18-årige blev sigtet for alle forhold.

Kørte uden kørekort, Hørsholm

Klokken 20.20 mandag aften blev en 23-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende i bil ad Axel Heides Vej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

Sigtet for salg af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En 19-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.29 sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Lyngby Station af en patrulje, og det viste sig, at han var i besiddelse af en større mængde morfinpiller samt andre stærke smertestillende piller. Desuden var han i besiddelse af et større kontaktbeløb, som menes at stamme fra salg af piller.

Havde stor mængde hash på sig, Birkerød

En 35-årig mand fra Hillerød blev klokken 21.24 truffet med en stor mængde hash på sig af en patrulje på Stationsvej. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Hash i sokken, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag aften klokken 21.20 – i forbindelse med en målrettet togindsats mod narkotika på Lyngby Station, markerede narkohunden Vaks på skoen på en 25-årig mand fra Skibby. Under den efterfølgende visitationen blev der fundet en mindre klump hash i den 25-åriges sok.

Sigtet for hash, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 17.45 sigtet for besiddelse af en joint på Lyngby Hovedgade.

Sigtet for hash, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra Bagsværd blev kl. 17.55 sigtet for besiddelse af en større mængde hash på Gammel Jernbanevej.

Tyveri fra lastbil/varebil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem lørdag og søndag har der været indbrud i en varevogn, som holdt på Frederiksdalsvej. Ukendt gerningsmand havde lavet underboring på sidedør og stjålet diverse el-værktøj.