Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 19.05.2023-30.05.2023

 

Blev spyttet i hovedet, Kgs. Lyngby

En bilist reagerede tirsdag aften klokken 20.10 med at spytte en 53-årig mand fra Herlev i hovedet, efter han havde påtalt bilistens hastighed. Bilisten kom kørende i høj fart og passerede den 53-årige på Kanalvej, hvor den 53-årige gjorde tegn om, at bilisten var ubetænksom. Herefter stoppede bilisten, bakkede hen til den 53-årige, stod ud af sin bil og efter en kort ordveksling spyttede den 53-årige i hovedet. Herefter kørte bilisten, der beskrives som 25-30 år, 165-170 cm høj, udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår, engelsktalende og iført blå jeans og sort t-shirt. Han kørte i en grå Fiat Punto med et Wolt-logo.

Brand i varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 03.45 kom en anmeldelse om, at der var brand i en varebil, der stod på Lyngbygårdsvej. Årsagen til branden kendes ikke.

FUH. spirituskørsel m/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Kl. 22.13 torsdag aften skete der et alvorligt færdselsuheld på Vejporten i Lyngby. En 49-årig mand kørte spirituspåvirket ad Vejporten mod vest med 50-60 km., og modkørende – en 25-årig mand på motorcykel kom ad Vejporten mod øst med ukendt hastighed. Billisten var kommet over i den modsatte vejbane, hvor han påkørte motorcyklisten frontalt. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter i kritisk tilstand. Fredag formiddag var den 25-årige i kritisk tilstand, men han er uden for livsfare. Den 49-årige mand blev anholdt.

Fiskeudstyr stjålet, Klampenborg

Nogle fiskestænger er mandag klokken 10.35 blevet stjålet fra en båd, som lå i Taarbæk Havn. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 13.37.

Kvinde gik langs motorvejen, Kgs. Lyngby

Tirsdag morgen klokken 08.49 blev en patrulje sendt ud for at lede efter en kvinde, efter en anmeldelse om, at hun gik langs motorvejen ved afkørslen til Nybrovej. Det lykkedes patruljen at finde kvinden og bringe hende i sikkerhed. Der var tale om en 62-årig kvinde fra Brøndby, som blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Kørte uden kørekort, Virum

En 17-årig mand fra Virum blev klokken 02.34 sigtet for at køre uden kørekort, Den unge mand blev standset på Frederikdalsvej. Hans værger og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Lamper stjålet, Virum

Klokken 05 natten til tirsdag blev to udendørs lamper stjålet fra en husfacade på Virum Overdrevsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.58.

Mindreårig butikstyv, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet nogle skønhedsprodukter i Magasin. Den unge kvindes værge såvel som de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Stjal cola, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand stjal omkring klokken 14 en cola i 7-Eleven på Gasværksvej. Han blev sigtet for forholdet, og hans værge og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

1 Foto: ABW