Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/09/06-2021/09/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra varebil, Virum

Fra en varebil, som holdt på Frederiksdalsvej er der i weekenden stjålet diverse værktøj, blandt andet en rundsav og nogle skruemaskiner. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.15 og tyven er kommet ind ved at bryde bagdøren op.

Byttede penge ud med avispapir, Kgs. Lyngby

En 56-årig kvinde blev mandag eftermiddag mellem klokken 13.45 og 14.00 snydt af en mand, som var kommet for at købe nogle smykker af hende. Manden gav den 56-årige en kuvert med kontanter i, som kvinden et kort øjeblik lagde fra sig for at finde en pose, som manden kunne lægge smykkerne i. Da manden var gået, opdagede kvinden, at der kun lå et lille beløb mens resten af indholdet var avispapir.

Manden beskrives som 45-50 år, 185-190 cm høj, fedladen med gråt kort hår, brune øjne, engelsktalende og iført blåt mundbind, sort blæser, skjorte, blå cowboybukser og laksko.

Falsk bankmand franarrede borger hævekort og pinkode, Virum

En falsk bankmand ringede mandag eftermiddag klokken 13.00 til en ældre kvinde og fortalte, at han var fra hendes bank og, at hendes konto var ved at blive hacket. På baggrund af den historie lykkedes det manden, at få kvinden til at oplyse sine kontooplysninger, ligesom han overtalte hende til at aflevere hævekort og pinkode til en mand, som kort efter mødte op på kvindens adresse i området omkring Frilandsmuseet. Da kvinden senere kontaktede sin bank, fik hun oplyst, at der var hævet et større beløb fra kontoen.

Manden beskrives som 25-30 år, ca. 175-180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, kort mørkt hår, iført skjorte og sort mundbind. Bedrageriet blev anmeldt til politiet klokken 16.02.

Computere stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 16.13 og 16.43 torsdag eftermiddag er der stjålet to bærbare computere fra en bil, som holdt i en p-kælder på Nørgaardsvej.

Råbte og skubbede til medpassagerer, Gentofte

Klokken 00.09 natten til fredag råbte og skubbede en 31-årig kvinde fra Nærum så meget af sine medpassagerer i toget, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til Lyngby Station, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Færdselsuheld

Skævinge: Klokken 07.54 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Amtsvejen ved Store Lyngbyvej. En bil ført af en 45-årig kvinde fra Skævinge kørte fra Store Lyngbyvej ud på Amtsvejen, hvorved den blev påkørt af bil ført af en 47-årig kvinde fra Frederiksværk. Der skete betydelig materiel skade, men ingen personskade ved uheldet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 45-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Hash fundet ved skur

Kgs. Lyngby: Onsdag aften klokken 18.50 blev der fundet nogle salgsposer med hash ved et skraldeskur på Gammel Bagsværdvej. Poserne blev taget med på politigården og registreret som hittestof.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 22.30 standset af en patrulje på Klampenborgvej i krydset ved Kornagervej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, da han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 7.-8. september 2021