Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/08/30-2021/09/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyve tog alarmer af tøj, Kgs. Lyngby

To 18-årige kvinder fra Valby og Kgs. Lyngby, blev torsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Kvinderne havde stjålet tøj i magasin og havde, inden de forlod forretningen, hevet alarmerne af tøjet.

Færdselsuheld, Hellebæk

En 73-årig mandlig billist fra Virum kørte klokken 16.12 ad Nordre Strandvej i sydøstlig retning, da han mistede herredømmet over sin bil, muligvis på grund af et ildebefindende. Bilen endte i modsatte vognbane og kørte i rabatten, hvor den ramte et byskilt og et træ.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men bilisten blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 16.51 skete der et færdselsuheld på Christian X’s Allé ved Vintappervej, da en personbil ført af en 18-årig mand fra Bagsværd bagfra påkørte en personbil ført af en 59-årig kvinde fra Gentofte. Der skete umiddelbart hverken større materiel skade eller personskade, men for en sikkerheds skyld blev den 59-årig kvinde kørt til kontrol på skadestuen. Det blev i første omgang vurderet, at der ikke skulle foretages sigtelser af nogle af parterne.

Skubberi ved station, Kgs. Lyngby

To mænd på henholdsvis 20 år fra Hundested og 56 år fra Brøndby Strand kom tirsdag ved 20-tiden i skubberi med hinanden, da den 20-årige syntes, at den 56-årige var gået meget tæt på ham, mens han stod og talte i telefon. En patrulje tog en snak med begge parter, hvorefter de blev sendt i hver sin retning væk fra stedet.

Fremmed mand gjorde sin entré, Kgs. Lyngby

Beboerne i et hus på Hjortekærsvej fik natten til onsdag en ubuden gæst. Klokken 03.25 overraskede de en mand i deres entre, hvor han forklarede, at han havde en aftale med en af beboerne. Det var imidlertid ikke tilfældet og manden blev derfor vist døren. Han beskrives som østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden med kort sort hår. Han talte engelsk og var iklædt mørkebrune arbejdsbukser, sort t-short med malerpletter og mørke sko. Da han forlod stedet, gik han i retning mod Rævehøjvej.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 31. august – 1. september 2021

Piger stjal smykker

Kgs. Lyngby: To piger på 12 og 13 år fra Kgs. Lyngby og Søborg blev søndag eftermiddag klokken 12.45 taget for butikstyveri i Normal, hvor de havde stjålet smykker. På grund af pigernes unge alder, blev deres forældre blev orienteret om sagen, ligesom de sociale myndigheder vil blive underrettet.