Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/08/16-2021/08/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden førerret

Kgs. Lyngby: Torsdag eftermiddag klokken 17.32 blev en 28-årig mand fra Kirke-Hyllinge standset på Lyngbygårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået sit kørekort administrativt inddraget.

Spritbilist standset

Kgs. Lyngby: Klokken 01.40 natten til fredag blev en 35-årig mand fr Helsingør standset, da han kom kørende på Helsingørmotorvejen. En alkometertest viste, at hans promille var højere end den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige promille.

Forhjul stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem mandag ved middagstid og onsdag klokken 07.26 er der stjålet et forhjul fra en Opel, som holdt i Lundtofteparken. Tyvene har i stedet sat en mælkekasse dér, hvor forhjulet blev afmonteret.

Forhjul stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 08.00 er venstre forhjul fra en Suzuki Splash blevet stjålet, mens bilen stod parkeret på Carlshøjvej.

Spyttede på P-vagt

Kgs. Lyngby: En mand på omkring 55 år spyttede tirsdag eftermiddag på en 54-årig kvindelig p-vagt, da hun udstedte en kontrolafgift til ham. Episoden skete klokken 14.31 på Lyngby Hovedgade, hvorfra manden kørte umiddelbart efter. Politiet er i besiddelse af registreringsnummeret på den bil, som manden kørte i.

Mand sigtet for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 20-årig mand fra Charlottenlund blev tirsdag eftermiddag klokken 17.36 taget for butikstyveri i henholdsvis Netto og SuperBrugsen på Lyngbygårdsvej. Manden blev sigtet for forholdene.

Computere stjålet

Virum: Flere computere er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Huskompagniet på Kongevejen. Det er uklart, hvordan tyven er kommet ind.

Brand i restaurant

Kgs. Lyngby: Klokken 12.07 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en bygning på Lyngby Hovedgade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var ild i et køkken i en restaurant. Slukningsarbejdet blev igangsat, og i den forbindelse blev Lyngby Hovedgade afspærret. Klokken 16.50 var branden slukket, og afspærringerne kunne ophæves.

Personalet i restauranten samt beboerne i lejlighederne over restauranten var alle selv kommet ud fra bygningen, og der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med branden. Det formodes, at branden opstod som følge af, at der gik ild i en frituregryde i restauranten.

Kørsel i frakendelsestiden

Birkerød: En patrulje standsede klokken 15.55 en 27-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby på Birkerød Parkvej. Da patruljen gik hen for at tale med bilisten, flygtede denne til fods. Han blev dog hurtigt løbet op og standset. Her viste det sig, at manden var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. Da det ikke var første gang, manden kørte bil trods frakendelsen, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.