Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/07/12-2021/07/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Mellem mandag klokken 01.00 og 08.50 blev en Mercedes-Benz personbil udsat for hærværk, mens den stod parkeret på Bjælkevangen, idet en ukendt gerningsperson havde skåret huller i køretøjets ene dæk.

Foregivelse af offentlig myndighed, Virum

En 83-årig mand fra Virum anmeldte klokken 15.19, at han på sin bopæl på Bredevej omkring klokken 14 havde haft besøg af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Manden havde fremvist et politiskilt på sin telefon, og herefter havde han fortalt den 83-årige, at han ville komme tilbage senere på dagen. Den 83-årige mand blev efterfølgende mistænksom og anmeldte derfor forholdet, hvorefter en patrulje kørte til adressen og optog rapport.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 16.42 blev det anmeldt, at en Renault Megane parkeret på Lyngvej havde fået stjålet alle fire hjul imellem søndag klokken 21.30 og mandag klokken 16.42, og nu stod den klodset op på mælkekasser.

Sigtet for at færdes gående på motorvej, Kgs. Lyngby

På baggrund af en anmeldelse kørte en patrulje klokken 15.28 til Lyngby Omfartsvej, idet en mand var blevet set gå i nødsporet på motorvejen. Ved patruljens ankomst fik de kontakt til manden, en 44-årig fra Birkerød, og han blev sigtet for forholdet.

Kort efter klokken 19.30 indløb der igen flere anmeldelser om, at en mand var set gående i nødsporet på Helsingørmotorvejen i sydgående retning nær Lyngby-afkørslen. En patrulje kørte til stedet, hvor en 64-årig mand fra Søborg blev truffet og sigtet for forholdet.

Besiddelse af hash, Nærum

En patrulje henvendte sig klokken 20.49 til en 21-årig mand fra Gentofte, som sad i en bil ved Nærum Skole. Da han var i besiddelse af en mindre mængde hash, blev han sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Klokken 21.15 blev to unge piger, som befandt sig i skolegården truffet af patruljen, og her blev den ene pige, en 14-årig fra Kgs. Lyngby, fundet i besiddelse af mindre mængde hash, mens den anden, en 16-årig fra Farum, blev fundet i besiddelse af en joint. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, og der blev derefter taget kontakt til de to pigers værger grundet deres unge alder.

Under patruljens tilstedeværelse i området løb flere personer fra stedet, og flere unge mennesker blev truffet og fik registreret deres generalia. Derudover fandt patruljen en moderat mængde hash i en busk, og dette blev taget med på politistationen med henblik på destruktion. Der var dog ikke umiddelbart anledning til at foretage sigtelser i den forbindelse.

Målrettet færdselsindsats, Kgs. Lyngby

I forbindelse med målrettet færdselsindsats mod for høj hastighed var Nordsjællands Politi fra midnat og nogle timer frem til stede på Helsingørmotorvejen ved Klampenborgvej. Her blev to bilister sigtet for at køre for stærkt, og begge forseelser gav klip i kørekortet. Derudover blev en bilist sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Tyveri af taske, Kgs. Lyngby

En 47-årig kvinde fra Vanløse anmeldte klokken 18.06, at hun omkring klokken 17.30 havde fået stjålet sin taske i Lyngby Storcenter ved toiletterne på 1. sal ved puslerummet. Her havde hun et kort øjeblik vendt ryggen til sin taske, og da hun vendte sig om igen, var tasken indeholde p ung, nøgler og telefon væk.

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Frederikssund

En 16-årig ung mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 21.30 truffet af en patrulje på Foderstofgården. Da han her var i besiddelse af en joint, blev han sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Virum

Klokken 20.27 blev det anmeldt, at der var optræk til slagsmål blandt en del mennesker på Astilbehaven. Politiet blev sendt til stedet, hvor det viste sig at være nogle familiestridigheder, der var årsag til palaveren. I den forbindelse blev seks personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Hærværk, Holte og Kgs. Lyngby

Klokken 08.03 blev det anmeldt, at nogle mænd var steget ud af en bil på Rønnebærvej i Holte, hvorefter de havde smadret ruden på en parkeret bil og efterfølgende kørt fra stedet igen.

Klokken 08.30 blev det så anmeldt, at formentlig samme personbil havde påkørt en bil på Chr. Winthers Vej i Kgs. Lyngby, hvorefter den var kørt fra stedet.

Det lykkedes sidenhen en patrulje at få standset personbilen i Københavns Vestegns politikreds, hvor en henholdsvis 22-årig mand fra Søborg, en 21-årig mand fra Søborg samt 24-årig mand fra Bagsværd blev truffet i bilen. De blev blandt andet blev sigtet for groft hærværk, ligesom de blev sigtet for brugstyveri, idet det viste sig, at bilen, de kørte i, var blevet stjålet imellem lørdag formiddag og søndag morgen.

Sagen ligger nu til videre behandling hos Københavns Vestegns Politi.