Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/07/05-2021/07/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Virum

Klokken 20.27 blev det anmeldt, at der var optræk til slagsmål blandt en del mennesker på Astilbehaven. Politiet blev sendt til stedet, hvor det viste sig at være nogle familiestridigheder, der var årsag til palaveren. I den forbindelse blev seks personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Hærværk, Holte og Kgs. Lyngby

Klokken 08.03 blev det anmeldt, at nogle mænd var steget ud af en bil på Rønnebærvej i Holte, hvorefter de havde smadret ruden på en parkeret bil og efterfølgende kørt fra stedet igen.

Klokken 08.30 blev det så anmeldt, at formentlig samme personbil havde påkørt en bil på Chr. Winthers Vej i Kgs. Lyngby, hvorefter den var kørt fra stedet.

Det lykkedes sidenhen en patrulje at få standset personbilen i Københavns Vestegns politikreds, hvor en henholdsvis 22-årig mand fra Søborg, en 21-årig mand fra Søborg samt 24-årig mand fra Bagsværd blev truffet i bilen. De blev blandt andet blev sigtet for groft hærværk, ligesom de blev sigtet for brugstyveri, idet det viste sig, at bilen, de kørte i, var blevet stjålet imellem lørdag formiddag og søndag morgen.

Sagen ligger nu til videre behandling hos Københavns Vestegns Politi.

Forsøg på indbrud i forretning, Kgs. Lyngby

Klokken 12.10 blev det anmeldt fra Folkekirkens Nødhjælps butik, at der imellem onsdag klokken 17.30 og torsdag klokken 09.30 havde været forsøgt indbrud i butikken, idet der sås opbrudsmærker ved døren.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 22.16 blev en 17-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for alligevel at gøre det.

Gaslugt stammede fra maling, Kgs. Lyngby

Klokken 12.31 indløb der anmeldelse om, at der lugtede kraftigt af gas fra parkeringskælderen under Lyngby Storcenter. Politi og brandvæsen kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Det viste sig, at der blev malet med en særlig maling, hvis lugt kunne sidestilles med gaslugt, og der var således ikke tale om et gasudslip, hvorfor der heller ingen sag var for politiet.

Indbrud på byggeplads, Kgs. Lyngby

Mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.00 var der indbrud i flere skure på en byggeplads på Lyngbygårdsvej. Der var fra stedet stjålet nøgler samt en ladvogn. Via gps kunne ladvognen efterfølgende lokaliseres, og ejeren blev derfor efterfølgende genforenet med køretøjet på en adresse i Glostrup.

Kunne ikke redegøre for varerum fuld af kaffekapsler, Gentofte

En patrulje standsede klokken 14.30 en udenlandsk varebil på Gentoftegade. Her fik de en snak med føreren, en 21-årig udenlandsk mand, og da patruljen studsede over hans forklaring på, hvorfor han befandt sig i området, bad de ham om at åbne ind til varerummet, så de kunne undersøge varebilens indhold.

Bilens varerum viste sig at være fyldt med kasser, som indeholdt et mistænkeligt stort antal kaffekapsler, og den 21-årige kunne ej heller redegøre for besiddelsen deraf. Patruljen undersøgte derfor forholdet nærmere, og da noget kunne tyde på, at kapslerne var tilegnet via databedrageri, blev den 21-årige anholdt og sigtet for dette. Han blev derefter taget med på politistationen, og han skal nu fremstilles i grundlovsfør ved Retten i Lyngby tirsdag klokken 13.00.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 05.09 blev det anmeldt, at skærmen på en hæveautomat på Jernbanepladsen var blevet smadret med en bushammer.

Politiet blev sendt til stedet, hvor en 21-årig mand fra Gentofte blev antruffet og sigtet for forholdet. Umiddelbart havde maskinen slugt mandens hævekort, hvilket havde irritereret den 21-årige nok til, at han valgte at smadre skærmen med en bushammer.

Den 21-årige blev derfor ikke sigtet for at have forsøgt at berige sig selv med sin handling, men derimod sigtet for hærværk.